Ajutor !, trosnet pe spate in viraje sau hopuri(gen borduri)
![]() ![]() ![]() |
Ajutor !, trosnet pe spate in viraje sau hopuri(gen borduri)
ovinistor |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 14 June 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
- NU03AAY
2003
|
|||
ovinistor |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
- NU03AAY
2003
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pai maiba stie ce ai facut tu acolo! Da, arcurile au o anumita pozitie in talerele alea. Poate nici bucsele alea nu au intrat la fix, strangerea lor se face cu masina pe roti, nu pe rampa.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
VerSo930 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 15 December 13 ![]() |
Verifica si toba. La mine se aude ceva de genul, e un sunet scos de o tabla zic eu. Dar nu am avut cand sa ma bag pe sub ea.
Uita-te la roata de rezerva sa fie stransa, cricul si alea ep acolo sa fie la locul lor.. |
--------------------
Renault
Laguna II
Dynamic, 12.2002 Laguna II 2002, 1.8 16V, 86 KW Dynamic
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Bucsile sunt de calitate? Au fost montate corespunzator (una din ele are gaura cilindrica, cealalta este ovalizata)? Au fost stranse de asemenea corespunzator?
|
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
ovinistor |
![]()
|
nu-s top de gama, dar abia-s montate... n-ar trebui sa "cada" asa deodata... iar strangerea s-a facut cu masina suspendata ( cat sa prinda suruburile filet) si finalizata pe roti.... si da, sunt montate corespunzator referitor la format. Sa incerc sa slabesc suruburile cu masina pe roti si sa le strang din nou? Ma gandeam sa scot surubul inferior al amortizorului si sa verific arcul scos de pe masina... poate o fi plesnit dar nu se sesizeaza cand e montat... Ca sa exemplific zgomotul mai bine,imaginati-va un arc rupt in partea inferioara: e ca si cum s-ar incaleca arcul pe bucata rupta si apoi ar reveni in pozitia initiala, datorita energiei exercitate de arc la revenire se creeaza acel trosnet... ca si cum s-ar freca metal pe metal... Asta m-a dus cu gandul de a verifica arcurile... si sincer sa fiu ochiometric si tactil nu par sa fie rupte
![]() This post has been edited by ovinistor: 5 Aug 2014, 11:47 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- NU03AAY
2003
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Eu am avut o problema de acest gen pe fata, am crezut initial ca este din caseta de directive, dar s-a dovedit a fi un surub de fixare a casetei de directie care s-a intins si nu mai strangea foarte bine.
Cred ca si la tine este ceva care nu mai strange destul de bine. Verifica si bara de torsiune spate. This post has been edited by tacufmr_lagunaII: 6 Aug 2014, 09:26 |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
ovinistor |
![]()
|
rezolvat,sper ca o sa si tina... dupa ce am schimbat 2 randuri de bucse, am capatat si experienta necesara probabil... am cumparat Lemforder de data asta... pana acum luam ceva la jumatate de pret care se pare ca imi faceau probleme... doar pe partea dreapta juca bucsa in locas si de acolo toata aventura... am sesizat recent si am si actionat... sper ca e ultima data cand umblu acolo si ca va tine... mi-era sa nu se fi olarit locasul... dar dupa ce am dat o tura cu masina pare ok... s-o vedem peste cateva mii... daca voi mai fi in posesie...
![]() Ps: sunt si la a doua presa , ceea ce a dus investitia poate la acelasi pret ( nemapunand orele de lucru) cu care un mecanic mi-ar fi facut reparatia... am ramas cu experienta (sper) si cu lectia ca piesele de calitate au prioritate ! This post has been edited by ovinistor: 7 Aug 2014, 16:10 |
--------------------
Renault
Laguna 2
- NU03AAY
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 15:53 |