Schimbat plafoniera , lumini
![]() ![]() ![]() |
Schimbat plafoniera , lumini
JoggY |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 3 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 , Privilege , 140 000 KM
|
|||
ionitagelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 4 March 05 From: Breaza ![]() |
Cu plafoniera nu stiu sa-ti spun.
Treaba cu aprins faruri proiectoare, pozitii nu e din soft ci cu ceva electronica auxiliara. Stiu ca lampile din usi s-au scos la un moment dat. Eu am tot din 2007 si e expression, am lampi. Cablajul cel mai probabil e la locul lui. |
--------------------
Renault
Koleos 2 Intens 2.0 dCi 4WD
2018
- PH27AUS Megane 4 1.6 dCI 130CP Bose - 2017
Megane 2 1.5 dCI 106CP - 2007 |
|
JoggY |
![]()
|
iti multumesc , cel mai probabil o sa verific daca am cablajul in usi si ulterior le voi monta eu , problema este ca imi este putin teama sa dau fata de usa jos.. , mi-ar placea sa schimb plafonierele cu ceva mai special ..
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
ionitagelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 4 March 05 From: Breaza ![]() |
O sa fie ceva de munca, mai ales la prima fata de usa, pana reusesti sa intelegi sistemul de prindere reno. Pentru a verifica daca exista cablajul poti incerca sa dai doar boxa afara si bagi mana in usa pe acolo, apoi folosesti simtul tactil.
|
--------------------
Renault
Koleos 2 Intens 2.0 dCi 4WD
2018
- PH27AUS Megane 4 1.6 dCI 130CP Bose - 2017
Megane 2 1.5 dCI 106CP - 2007 |
|
JoggY |
![]()
|
chiar nu ma poate ajuta nimeni ?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Daca nu a venit cu asa ceva din fabrica slabe sanse sa ai cablajul tras, reno face economie maxima la aceste lucruri, fiecare masina are cablajul sau in functie de pachetul de dotari. Sa se aprinda faza scurta sau proiectoarele la deschiderea masinii cel mai usor o poti face cu un kit alarma, el va avea toate releele necesare, ca sa stai tu pe sub bordul masinii si sa tragi fire si sa cositoresti sa o faci ca din fabrica...zic ca nu se merita, cel mai usor e cu alarma.
Eu chiar ieri mi-am pus lampi pentru pasagerii din spate si pot spune ca a durat extraordinar de mult, sistemul de prindere a celor de la renault pentru plafoniera unui clio mi-a facut toti dracii pentru urmatorii 10 ani. Piesele sunt facute din plastic/clipsate si daca fortezi putin mai tare dintr-o piesa faci 2 stricate, am patit-o cu manerul de sustinere al pasagerului spate stanga. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Eu mi-am montat leduri pe toate 4 usile.Cablaj din fabrica nu exista,am refacut tot cablajul de la zero.Daca zici ca esti din CT,ne intalnim si vorbim.
Imi lasi PM. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
JoggY |
![]()
|
chiar nu stie nimeni daca este compatibila o plafoniera de pe laguna pe megane ?
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
nicu rares |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 18 May 10 From: BUCURESTI ![]() |
de ce nu lasi plafoniera de megane si eventual pui niste leduri in ea, cauta pe google poze cu o plafoniera de megane si una de laguna si vezi cum arata mufele!
|
--------------------
renault
megane 1
2003 Renault=Masina buna
|
|
Rahan78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 25 April 14 ![]() |
Buna seara tuturor,imi puteti spune ce tip de becuri sunt la plafoniera ca as dori sa le schimb sa pun cu o nuanta mult mai alba.La fel si cele de numar daca ma poate ajuta careva va multumesc anticipat.
|
--------------------
Renault
Megane GrandTour Authentique 1.9 dci 88kw
2005
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 13:28 |