Probleme bord Laguna 2 benzina 1,6 16V
![]() ![]() ![]() |
Probleme bord Laguna 2 benzina 1,6 16V
laurbejan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 5 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2001
|
|||
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
Din pacate, nici un mecanic nu scoate borna atunci cand face lucrari mai serioase pe masina.
Am patit si eu ceva similar, si anume un scurt prin zona electromotorului care mi-a zapacit UCH-ul. Reparatia UCH-ului m-a costat 100 de euro. Ar fi o idee buna sa mergi la un test CLIP si apoi, daca UCH-ul este de vina, ai doua optiuni: - cumperi unul din dezmembrari - cauti pe cineva la tine in oras capabil sa-l repare. This post has been edited by Mar|Us: 21 Jul 2014, 23:41 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
utu_adonis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 17 January 13 From: Slatina ![]() |
buna ziua am si eu aceeasi problema doar ca la mine a aparut din senin. Ati reusit sa rezolvati ceva? UCH-ul este problema? La mine bag cartela jumate pun pozitiile si se aprinde lumina la bord Dupa ce bag cartela pana la capat se aprind toate beculetele mai putin de o secunda si dupa aceea se stinge tot inclusiv iluminatul in schimb daca semnalizez becurile indica semnalizarea
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 01:49 |