Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Semnalizare, probleme semnalizare/avarie

sarmale007
post 8 Jul 2014, 17:29
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut am o problema. Becul de semnalizare din fata din partea stanga nu merge. nici cand apas butonul de avarie nici cand folosesc maneta de semnalizare. Sunetul este mult mai rapid decat cel cand semnalizez la dreapta iar becul de pe lateral respectiv spatele masinii palpaie mai rapid. Becul l-am schimbat si aceeasi problema am intampinat. Rog pe cineva sa-mi explice ce ar putea fi.multumesc

--------------------
renault clio 2004 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andutu
post 8 Jul 2014, 18:24
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Salut de palpait palpaie mai repede pentru ca computer-ul nu detecteaza becul si asta se cheama eroare este o modalitate de a te avertiza ca nu merg toate becurile.
Daca zici ca ai schimbat becul excludem problema ca acesta ar putea fi ars si mai raman urmatoarele probleme:

1.Verifica bine soclul becului contactele etc daca face bine contact gamalia aia de o infiletezi

2.Verifica mufa care intra in far ( la mine de acolo a fost , numai era infipta bine )

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dci 2005
+
sarmale007
post 9 Jul 2014, 10:31
Post #3

Membru incepator

Multumesc.Problema era ca nu facea contact cum trebuie. L-am curatat un pic si a mers

--------------------
renault clio 2004 1.5 dci
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 13:40
Dacia