Probleme Lumini renault scenic 2000 1.6, clipesc luminile
![]() ![]() ![]() |
Probleme Lumini renault scenic 2000 1.6, clipesc luminile
bogdanbora12 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 July 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2000 1.6V
|
|||
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
ai un scurtcircuit prietene ,daca clipesc si becurile la faruri nu e buna treaba
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
bogdanbora12 |
![]()
|
Si ce e de facut atunci ?
|
--------------------
Renault
Scenic
2000 1.6V
|
|
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
daca dispui de bani fa un test la renault dar test la ei nu la service uri de cartier pt ca ei au interfata originala si chiar iti spune problema ,pt 90 lei se merita sa stii ce are asa mergi la sigur sa stii ce are masina si mai ales unde are problema poate sa fie oriunde si electricianul sa nu descopere decat taind si intizand firele ca matele de porc pregatite de carnati ,acuma serios nu e de joaca cu electrica masiii ca se poate sa ramai dintr o data fara electricitate si atunci o sa duci pe platforma la service paote fi o problema minora cu efecte adverse mari sau invers succes
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
- B 25 wiz
2000 phase 2 Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
bogdanbora12 |
![]()
|
Multumesc mult
|
--------------------
Renault
Scenic
2000 1.6V
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Eu nu cred ca este un scurt...
Cred insa ca este o masa slaba sau chiar un plus.De ce nu o siguranta care nu sta bine in soclu... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Masa slaba (contact imperfect) este leit-motiv reno. Am dat si io din burta, cand varu-miu cauta motivul pentru care la semnalizare (spate) se aprind 2 becuri si cand calca frana becu' din bord clipoceste mai rerpede. A fost masa slaba.
Confirm o snoava d-a lu' jas(doi) : daca speli centura de siguranta, se va retrage corect la locul ei cand o eliberezi. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Am retinut-o si eu de la userul R19/16v...dar chiar functioneaza.Dupa cum te-ai convins si tu.
Gata cu off-topicul ca am luat-o pe aratura. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 22:54 |