Relanti instabil pe GPL
![]() ![]() ![]() |
Relanti instabil pe GPL
istrateionut |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 June 14 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
2002
|
|||
razvantrc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 7 June 13 ![]() |
revizii ai facut la gpl-ul ala? recomand o vizita la o diagnostigare, nu este de joaca cu gpl-ul
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 Clio Symbol Fidji 1.4, mai putin de 16 valve - 2006
Born-iunie 2013-112750 km |
|
istrateionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 June 14 ![]() |
Revizia este facuta. Am fost la un service care monteaza gpl pentru o diagnosticare dar in Barlad nu au interfata pentru instalatia mea.
https://www.youtube.com/watch?v=w3mb-H23Jp0&feature=youtu.be Cam asa face cateodata se stabilizeaza dar cateodata face mereu This post has been edited by istrateionut: 7 Jul 2014, 18:56 |
--------------------
renault
clio
2002
|
|
Farcasu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 March 13 ![]() |
salut
am si eu un renaul 1.4 motor de 55kw, tot pe gpl, la mine se manifestau variatiile si cand mergea pe benzina pana la trecerea pe gaz. am scris si eu pe forum, cineva mi-a recomandat un reglaj de culbutori. daca inca nu ai facut reglaj de culbutori recomand unul. la mine variatiile au disparut, acum doar oscileaza putin acul pe turometru, dar nu mai scade sub 500 ture. si eventual un curatat de clapeta de acceleratie, schimb bujii, verificat bobina. stiu ca la mine au schimbat bobina, bujii, fise. |
--------------------
Renault
Symbol
- cj-11-cfj
2008 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:27 |