Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Trepidatii la ralanti

Deliric88
post 1 Jul 2014, 20:07
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Detin un Renault Clio 3 1.2 16v si de 3 saptamani cand este motorul cald ca turatia de ralanti sa scada spre 500(intre 500 si 600 rpm) si sa aiba trepidatii in volan. Am dus-o la un dealer dar nu le-a mers testerul CAN Clip si a considerat ca problema ar fi de la corpul clapeta pe care l-a curatat. Problema nu s-a rezolvat. Din ce am citit pe forum problema poate varia de la benzina proasta(desi alimentez de la Petrom, nu cred) pana la bobina de inductie cu fisele de la borne. In rest masina merge foarte bine. Ca fapt divers cand are consumator(gen aer conditionat) turatia creste la 800 rpm si nu are nicio trepidatie la ralanti.

--------------------
Renault Clio III 2007 - 1.2 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
wolfin
post 2 Jul 2014, 08:20
Post #2

Haha

Group: Members
From: Bucuresti

eu nu mai alimentez de la petrom de vreo 3 luni...m-am ars de 2 ori cu benzina lor de 95. intrerupea la accelerare....schimbat benzina de la oMV si masine berge brici

teoretic cand relantiul nu sta bobinele sau o bobina e dusa...

de asemenea nu recomand sa scoti fisele sa vezi unde iti da scanterie. cel mai usor un test clip nu neaparat la reno unde nesimtirea e mare

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 22:01
Dacia