Mecanic bun in Timisoara, CAut un mecanic bun
![]() ![]() ![]() |
Mecanic bun in Timisoara, CAut un mecanic bun
Dominohunter |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 11 August 10 From: recas ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2003 1.9 dci
|
|||
soryn94 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 24 June 11 From: Constanța ![]() |
Salut!
Si la mine troncanea la cea mai mica denivelare, tot pe partea dreapta. Am schimbat prima data bucsele de la cadru motor, tot asa facea. Dupa ce am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare a amutit, liniste totala. Am pus originale, 150 RON o bucata(in service reno). |
--------------------
RENAULT
MEGΛNE GrandTour
2.2 , 1.6 16v 2oo6/Expression
|
|
Dominohunter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 11 August 10 From: recas ![]() |
am rezolvat.tot vechiul mecanic e cel mai bun.de fapt cine mi-a schimbat distributia dintr-un motiv care imi scapa a slabit si suruburile de la flansa amortizor.toate suruburile.ca de obicei a fost ultimul lucru la care s-ar fi putut gandi cineva.acum masina mea nu mai trancane.foarte happy.cu ocazia asta am mai descoperit un alt mecanic care e foarte bun la incuietori de megane.adica mi-am rezolvat cu costuri minime si broasca de la hayon.
|
--------------------
renault
megane
2003 1.9 dci
|
|
alin_TM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 15 ![]() |
Imi dai si mie nr mecancului tau,vreau sa schimb si eu distributia
This post has been edited by alin_TM: 7 Oct 2015, 11:31 |
--------------------
renault
vel satis
2005
|
|
bg17aw |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 23 September 15 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dominohunter @ 15 Jul 2014, 21:12) am rezolvat.tot vechiul mecanic e cel mai bun.de fapt cine mi-a schimbat distributia dintr-un motiv care imi scapa a slabit si suruburile de la flansa amortizor.toate suruburile.ca de obicei a fost ultimul lucru la care s-ar fi putut gandi cineva.acum masina mea nu mai trancane.foarte happy.cu ocazia asta am mai descoperit un alt mecanic care e foarte bun la incuietori de megane.adica mi-am rezolvat cu costuri minime si broasca de la hayon. Ce inseamna broasca hayon? portbagaj? Am si eu la a mea o mare problema, nu mai pot deschide portbagajul, asta era si la tine problema? |
--------------------
Renault
Megane II Berlina dCI 82bhp (60kW)
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:14 |