Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mecanic bun in Timisoara, CAut un mecanic bun

Dominohunter
post 25 Jun 2014, 22:14
Post #1

Membru

Group: Members
From: recas

SAlutare,

Deschid acest topic deoarece am o problemuta care este foarte enervanta.In speta la masina din dotare s-a schimbat distributia intr-un service autorizat (cu factura si garantie) distributia+revizia la motor.TOate astea s-au intamplat la 183k.acum masina are 196k.de cand am facut distributia.troncane ceva in ultimul hal in partea dreapta.bielete,bucsi,pivoti,capete de bara,absolut toate sunt noi.bucsele de la cadru motor sunt si ele noi si schimbate la 180k.pe drum drept si fara denivalari e ok.dar cum ai dat si de cea mai mica denivelare incepe sa faca nasol.avand garantie am stat pe capul celor de la service dar cu toate astea nu au gasit ce ar putea fi.de atunci am mai fost la 2 service-uri si la fel.s-au uitat ca mata in calendar.unii nu au auzit nimic iar ceilalti auzeau dar nu si-au dat seama ce si cum.presupuneau ca ar fi tamponul de la motor.asa ca daca,cunoasteti un mecanic bun de renault in timisoara sau imprejurimi (lugoj, arad) va rog sa imi dati de veste.

Multumesc.

--------------------
renault megane 2003 1.9 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
soryn94
post 26 Jun 2014, 21:51
Post #2

Membru autentic

From: Constanța

Salut!
Si la mine troncanea la cea mai mica denivelare, tot pe partea dreapta. Am schimbat prima data bucsele de la cadru motor, tot asa facea. Dupa ce am schimbat bucsele de la bara stabilizatoare a amutit, liniste totala. Am pus originale, 150 RON o bucata(in service reno).

--------------------
RENAULT MEGΛNE GrandTour 2.2 , 1.6 16v 2oo6/Expression
+
Dominohunter
post 15 Jul 2014, 21:12
Post #3

Membru

From: recas

am rezolvat.tot vechiul mecanic e cel mai bun.de fapt cine mi-a schimbat distributia dintr-un motiv care imi scapa a slabit si suruburile de la flansa amortizor.toate suruburile.ca de obicei a fost ultimul lucru la care s-ar fi putut gandi cineva.acum masina mea nu mai trancane.foarte happy.cu ocazia asta am mai descoperit un alt mecanic care e foarte bun la incuietori de megane.adica mi-am rezolvat cu costuri minime si broasca de la hayon.

--------------------
renault megane 2003 1.9 dci
+
alin_TM
post 7 Oct 2015, 11:31
Post #4

Membru incepator

Imi dai si mie nr mecancului tau,vreau sa schimb si eu distributia

This post has been edited by alin_TM: 7 Oct 2015, 11:31

--------------------
renault vel satis 2005
+
bg17aw
post 7 Oct 2015, 23:41
Post #5

Membru

From: Bucuresti

QUOTE(Dominohunter @ 15 Jul 2014, 21:12)
am rezolvat.tot vechiul mecanic e cel mai bun.de fapt cine mi-a schimbat distributia dintr-un motiv care imi scapa a slabit si suruburile de la flansa amortizor.toate suruburile.ca de obicei a fost ultimul lucru la care s-ar fi putut gandi cineva.acum masina mea nu mai trancane.foarte happy.cu ocazia asta am mai descoperit un alt mecanic care e foarte bun la incuietori de megane.adica mi-am rezolvat cu costuri minime si broasca de la hayon.
*

Ce inseamna broasca hayon? portbagaj? Am si eu la a mea o mare problema, nu mai pot deschide portbagajul, asta era si la tine problema?

--------------------
Renault Megane II Berlina dCI 82bhp (60kW) 2004
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 23:14
Dacia