Probleme Geam Electric, problema geam electric si air-bag
![]() ![]() ![]() |
Probleme Geam Electric, problema geam electric si air-bag
alexr3 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 May 14 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 - 1.5 dCi
- BV15YVN
2007
|
|||
STALEX2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 651 Joined: 5 June 08 From: Bucuresti ![]() |
banuiesc sa ai incercat sa inchizi geamul din dreapta si de la sofer si de pe portiera dreapta...masoara butonul si vezi daca face contact pe ambele pozitii.daca face urmatorul pas ar fi sa pleci pe fir si sa masori continuitatea acestuia pana la motorasul de la macara.in ceea ce priveste airbag-ul este adevarat ca exista sub scaun o mufa pt airbag...detecteaza daca sta cineva pe scaun sa poata declansa airbag-ul.sincer nu cred ca are vreo legatura schimbarea scaunului cu geamul din dreapta...poate doar coincidenta, dar de ce nu l-ai intrebat de ce a schimbat scaunul...daca era cel de la sofer mai intelegeai, dar asa...
|
--------------------
Renault
Clio 3 FL 1.5 DCI
2011 Renault Clio Symbol Fidji 1.5 DCI 2006
Renault Clio 3 FL 1.5 DCI 2011 |
|
meggeo81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 29 April 11 ![]() |
cu geamul... trebuie sa dai fata de usa jos si foarte posibil sa fie de la cablul de coborire. dar...terbuie vazut, din vorbe e relativ.
cu airbagul... verifica daca mai exista folia de airbag la volan |
--------------------
reno
megane s
- DB-67-GEO
2008
|
|
ssharky54 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 31 May 14 ![]() |
buna seara sunt nou si am o problema identica cu geamul de la pasager adica din butonul de pe usa pasager merge doar in jos orice pozitie as apasa si de pe cel de la usa sofer merge doar sus orice pozitie as apasa poate sami zica cineva vreo parere ms anticipat
|
--------------------
renault
megane2
2006 1.5 dci 74kw
|
|
alexr3 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 27 May 14 From: Brasov ![]() |
QUOTE(ssharky54 @ 1 Jun 2014, 19:09) buna seara sunt nou si am o problema identica cu geamul de la pasager adica din butonul de pe usa pasager merge doar in jos orice pozitie as apasa si de pe cel de la usa sofer merge doar sus orice pozitie as apasa poate sami zica cineva vreo parere ms anticipat salut, eu am rezolvat problema pana la urma relativ usor.. cel mai probabil e de la butoanele din usa soferului, si anume trebuie desfacute butoanele de tot, pana ajungi la circuitul electronic, acolo ''pocneste'' deobicei un contact cositorit si de aceea nu mai functioneaza cum trebuie nici butonul de la pasager. Incearca sa-l desfaci cum ti-am spus si cositoresti bine contactul problema, e simplu sa-ti dai seama care e ptr ca e fie inegrit fie este iesit inafara placutei pe care e asezat. succes ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 - 1.5 dCi
- BV15YVN
2007
|
|
nicu rares |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 18 May 10 From: BUCURESTI ![]() |
Cu airbagul pune un tester pe ea, sunt atat de multe elemente ale SRS care pot sa aprinda beculetul ala incat nu iti vine sa crezi, poti sa incepi sa verifici toate mufele si firele si senzorii dar e muuuult mai usor cu testerul!
|
--------------------
renault
megane 1
2003 Renault=Masina buna
|
|
ionitagelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 4 March 05 From: Breaza ![]() |
Nu stiu cat de relevant e, dar eu am dat jos scaunul din dreapta fata pentru a usca mocheta si buretele ud din cauza scurgerii de la AC, normal am scos si mufa de la airbag de la scaun. Era cald afara si aveam toate geamurile deschise. Dupa ce am montat tot la loc geamul din dreapta spate nu a vrut sa se mai ridice nici de la butonul lui, nici de la sofer. Am inchis masina din telecomanda si am apasat de 2 ori pe telecomanda pentru inchiderea geamurilor, s-a ridicat si cel cu probleme. Apoi am deschis masina si geamul a functionat normal.
|
--------------------
Renault
Koleos 2 Intens 2.0 dCi 4WD
- PH27AUS
2018 Megane 4 1.6 dCI 130CP Bose - 2017
Megane 2 1.5 dCI 106CP - 2007 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 00:19 |