vibrare volan
![]() ![]() ![]() |
vibrare volan
Castiel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 May 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2008
|
|||
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Discurile sunt ovalizate dupa parerea mea. Le-ai schimbat de cand ai masina? Cati km ai facut cu masina? Au si discurile o durata de viata mai lunga sau mai scurta in functie de numarul de km si stilul de condus.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
horhel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
discurile sunt de vina, daca sunt ovale nu se simte in pedala, schimb de discuri+placute rezolva problema
|
--------------------
reno
megan
doi punct doi
|
|
sk0rpion |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 5 October 11 ![]() |
trebuiesc verificate discurile prima data, dar personal am avut probleme cu planetara stanga (cea scurta) , joc in ambele capete, ca si simtome pe langa zgomotul la acceleratia in viraj (de la cap de planetara) am mai avut vibratii/tremurat la plecarea de pe loc si acceleratia brusca, dar si la franare, acceleasi simtome cum ar fi de disc, dar doar pe fata stanga, dupa schimbarea planetarei au disparut toate simtomele.
|
--------------------
renault
megane 2
2003/ hatchback 1.5DCI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Folositi termeni gresiti auziti din gura in gura ca Miorita. Nu exista discuri de frana ovale sau ovalizate, toate sunt rotunde. Discurile pot sa aiba bataie axiala, ceea e cu totul altceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Castiel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 May 14 ![]() |
104.000 de km am..
skorpion cat te a costat schimbarea planetarei ? |
--------------------
Renault
Megane II
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:51 |