Probleme, nelamuriri., Renault megane
![]() ![]() ![]() |
Probleme, nelamuriri., Renault megane
valentinmarian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 May 14 ![]() |
Attached thumbnail(s) renault__megane_1_6__air__74_000_km___warranty_incl___2003_6_lgw.jpg ( Size: 47.29k ) Number of downloads: 483 |
||
--------------------
Renault
Megane 2 hatchback
2003
|
|||
nicu_45 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 5 December 12 ![]() |
e megan 2.1....nu ai pilot automat....!!!!
|
--------------------
Renault Megane Sedan
2.2 1.6 16v
dec 2007
|
|
Nike_bodo008 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 31 May 10 From: iasi ![]() |
cum de ti-ai luat teapa, nu ai facut o verificare in prealabil? Descriene barami teapa si cum ai luat si cum ai verificat. Ca cine citeste pe viitor sa stie sa nu i se intample si lui.
|
--------------------
renault
grande scenic
- BC89NIL
2006
|
|
valentinmarian |
![]()
|
Pai are mai multi km decat scrie pe bord.. am verificat chiar ieri la un tester .. cand l-am cumparat zicea ca are 120.000 km dar are mult mai mult.. consum mare de 10% ... dar limitator de viteza are?
|
--------------------
Renault
Megane 2 hatchback
2003
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai nene da tu nu ai citit un pic despre cum se vand masinile de catre samsari?
Nu te supara dar ai fost gasculita perfecta. Sper ca macar acum iti cureti penele ramase ![]() Ai luat o masina in varianta de echipare cam cea mai de jos. Nu are tempomat, ti-a bagat ala pe gat tot ce a vrut el. Masina cel mai probabil ca are undeva la 300.000 km, daca chiar vrei si te pasioneaza poti sa mergi la o reprezentanta Renault si cu amabilitatea cuiva de acolo o sa vezi cati km a avut la ultima intrare intr-o reprezentanta. Sper doar ca ai toate airbag-urile si totul functional, ca se prea poate sa fie cu lipsa si alea. Asta este, nu deschizi ochii, deschizi punga. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
valentinmarian |
![]()
|
Am masina are 200.000 km. asta e acum, nu am fost atent, m-am grabit deoarece este prima masina care o am.. si am doar 18 ani.. oricum am mers in 2 service si am si pe cineva care lucreaza si mi-a verificat-o toata.. km si comsumul il are mare.. maine voi schimba toate filtrele si placutele de frana.. masina nu este cea din poza pusa de mine.. bordul il are exact ca in poza de mai jos.. imi poti spune ce functii are..? pilot automat mi-a raspuns cineva ca nu..
Attached thumbnail(s) asdasdas.jpg ( Size: 34.63k ) Number of downloads: 540 |
--------------------
Renault
Megane 2 hatchback
2003
|
|
soryn94 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 24 June 11 From: Constanța ![]() |
Pilot nu ai, in schimb ai clima.
Pilotul se poate pune, daca ii simti nevoia. Uite aici http://www.reno.ro/-t53655.html |
--------------------
RENAULT
MEGΛNE GrandTour
2.2 , 1.6 16v 2oo6/Expression
|
|
ciprianpe |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 2 March 13 From: ploiesti ![]() |
Of, pacat ca ti-ai luat teapa, de acum cred ca o sa fii mai precaut. Ai fost singur cand ai cumparat-o? Cu cat ai luat-o? Nu se merita sa o mai tii, decat daca vrei sa mergi cu ea pana pica tablaraia...
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe/ 1.6 Si..era asa de frig afara, ca politicienii erau cu mainile in buzunarele lor..
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(valentinmarian @ 11 May 2014, 02:05) Seamana cu asta? damiendci80_1095870136_2003_megane_rs_5p_2.jpg ( Size: 48.97k ) Number of downloads: 422 Daca da, e megane II. Daca nu, e grav! ![]() This post has been edited by mars: 11 May 2014, 16:52 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Din ce vad eu in prima poza ai pilot automat, dar nu ai butoanele pe volan (adica cel mai probabil a fost lovita si inlocuit airbagul cu unul fara). Ai butonul care activeaza Pilotul si Limitatorul, este primul buton ub bord dinspre volan (dreapta).
Ar fi interesant de vazut daca ai firele pentru butoane sub airbagul din volan. LE: Da, in a doua poza pusa de tine nu ai pilot automat, nici buton nici nimic. This post has been edited by shteffanivlad: 13 May 2014, 12:57 |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
E cumva hatch alb cu stikere unde scrie presiunea in roti pe aripile fata?
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Parca ar fi prea mult dupa ce ca are multe sute km, sa mai fie si societe...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Societe-urile nu au climă ci A/C manual. El nu a pus acolo o poză reală ci una cu un nivel de echipare care seamănă cu cel pe care-l are el.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
- B-***-**F
09/2007 If it ain't broke, don't fix it.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:11 |