Problema inchidere
![]() ![]() ![]() |
Problema inchidere
sevrajvl |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 15 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2004 , 1.5 DCI Renault Megane 2 06/2004 combi 1.5dci 60kW
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sigur nu ai logan
![]() este o functie ascunsa din uch. probabil fostul proprietar a activat-o. si functioneaza in sensul ...daca deschizi usile prin comanda radio si in decurs de 15 sec nu le deschizi se auto inchid. daca in decursul celor 15 sec deschizi o usa etc auto blocarea de anulata. ia de aici http://www.reno.ro/-t211097.html functia cautare sau google care e sfant PS ![]() This post has been edited by wolfin: 10 Apr 2014, 16:08 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
barbus |
![]()
|
![]() barbus Group: Members Posts: 161 Joined: 16 May 10 ![]() |
Asa face si a mea.....in parcare,dupa ce deschid din cheia cu telecomanda usile,daca nu deschid portiera se blocheaza singura toata masina cam in 15 secunde,dar daca am deschis vreo portiera si,sau am bagat cheia in contact nu se mai armeaza inchiderea centralizata singura deloc,doar din telecomanda sau buton de pe consola.
|
--------------------
ex Reno
clio bicorp 1999//-
Ford Focus 2 ,2011
- MM 11 EPV
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
E functia activata din softul Renault asa cum a mentionat si wolfin. La mine e dezactivata.
|
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:35 |