Haionul ramas blocat.., Nu mai functioneaza motorasul..
![]() ![]() ![]() |
Haionul ramas blocat.., Nu mai functioneaza motorasul..
Alexul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1998 - GPL Tomasetto Stag 4 Q-box
|
|||
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Mai mult ca sigur s-a bulit actuatorul care incuie hayonul. Impinge cheia bine in butuc si mai joaca-te stanga-dreapta ca s-ar putea sa o ia, daca nu incearca sa te bagi prin porbagaj sa dai plasticul ala jos si sa-l deschizi manual din tija.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
Alexul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 10 October 13 From: Bucuresti ![]() |
Mda..merci de raspuns. Sa vedem acum maine ce i fac. Sa nu fie o siguranta ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
sau vreun fir rupt las trecerea dintre sasiu si haion....
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
Alexul |
![]()
|
problema este cum pot sa l deschid ! sa remediez problema...
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
aici nu cred ca te pot ajuta,nu cunosc bine modelul,eu avand espace.
Poate catalin stie,incearca sa-l suni,are nr trecut la descrierea masinii. |
--------------------
n
n
-
n
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@Alexul=Rabateaza bancheta si intra in portbagaj...apoi cu o surubelnita fina poti sa deschizi manual yala.
Odata deschis poti sa demontezi si sa repari ce este defect....dupa ce scoti capitonajul de plastic. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Alexul |
![]()
|
Am fost acum pana la masina sa caut ceva prin ea. Am incercat haionul si am vazut ca era deschis ! M am uitat pe la iala dar nu am vazut nimic suspect. Totusi, motorasul nu se aude. Cand scap de la munca o sa desfac capitonajul sa vad ce si cum. Fire rupte nu am vazut.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
iulex80 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 10 May 08 From: tg mures ![]() |
Fire rupte nu ai cum sa vezi pt ca sunt ascunse.
Firele responsabile centralizare spate sunt pe partea stanga stand cu fata spre haion. La mine personal au fost fire rupte. Acum ori desfaci amortizorul de sustinere haion (sa proptesti cu ceva haionul) si demontezi protectia pt fire si verifici firele sau demontezi toata tapiteria de pe haion si verifici daca ai tensiiune pe firele de la motoras cand actionezi inchiderea centralizata... daca nu ai revii la varianta 1. Spor la treaba. |
--------------------
renault
Espace și Scenic
- MS-13-JTW
2004/2007 Espace 4 PH 1 2.0T 2004
Scenic 2 PH 2 1.6 16v 2007 |
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Daca sunt probleme la actuator trebuie sa dai jos plasticul de la hayon din poza. Dar verifica mai intai sa nu ai fire rupte unde am indicat cu sageata. Verifica chiar daca protectia de cauciuc e intreaga.
Attached thumbnail(s) portbagaj_plastice_hayon_break.jpeg ( Size: 76.1k ) Number of downloads: 129 100_8290.JPG ( Size: 866.66k ) Number of downloads: 151 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Alexul |
![]()
|
in stanga sus unde arati tu, am 1 fir rupt de cand am luat masina..nu stiu de la ce este...dar totul functioneaza pe masina.
![]() Trebuie sa ma duc la un electrician sa vad ce si cum... Bine macar ca pot sa deschid haionul ![]() Am avut un ditamai scurtul pe partea dreapta. Nu mai aveam abs, semnal si stop pe frana ! Am fost la un electrician si le am taiat si refacut ca la carte. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 09:24 |