Bloc Motor Megane 2, Info/sfaturi/opinii
![]() ![]() ![]() |
Bloc Motor Megane 2, Info/sfaturi/opinii
LiveFreeOrDieTrying |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 March 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2006
|
|||
calinnov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 629 Joined: 28 December 06 From: Alba Iulia ![]() |
Salut,
Bine ai venit printre noi si imi pare rau de cele intamplate, dar ca o parere personala, cauta un motor sh (chiar defect) si ia numai blocul motor cu chilasa ta. In alta ordine, nu stiu de unde esti, dar in zona Deva, Cluj, Tg. Mures, Oradea, Maramures, sunt foarte multe dezmembrari RENO, (cauta pe google), si poti sa-l faci cu aproximativ 1k euro. NB |
--------------------
ex. Renault
Sedan 2.2, 1.6 16V, 82kw
2006 Exp. ex. Renault Sedan 2.2, 1.5 dci, 78kw, 2007 Exp
Renault Estade 2.2, 1.9 dci, 96kw, 2007 Priv ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V 2003 55kw Exp |
|
LiveFreeOrDieTrying |
![]()
|
salut calinnov , sunt din Timisoara si din pacate in jumate de zi de cand am aflat care e problema asta caut , deocamdata nu am gasit 2L T 16v
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Motorul 2.0T are suplimentar pompa electrica de antigel....in plus de cea montata pe motor.
Dupa ce schimbi blocul motor verifica functionarea si debitul pompei electrice...daca exista pe masina ta. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ti-ai limitat cautarile la megane 2? Pe altele nu s-a pus tipul asta? Imposibil sa nu gasesti cu 2.0T o Laguna 2, scenic, etc de anglia eventual la dezmembrat...iei toata masina cu 1000 de euro buna.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
776 doar pe megane si scenic.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
LiveFreeOrDieTrying |
![]()
|
@espacern o sa ma uit azi cand merg la service , multumesc!
@argon deocamdata nu am gasit nimic in RO , crede-ma ca nu imi vine sa cred.. |
--------------------
Renault
Megane 2
2006
|
|
dmtrsc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 19 October 08 ![]() |
Daca as avea o problema asa mare la al meu megane mi-as lua din anglia de pe gumtree un sh si as vinde restul pieselor.
This post has been edited by dmtrsc: 22 Mar 2014, 11:26 |
--------------------
renault
megane 2
2006 authentic 1.6 16v
- b 57 sof
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:09 |