Amestec antigel galben cu albastru?
![]() ![]() ![]() |
Amestec antigel galben cu albastru?
Laguna_III |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 2 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III, 2.0 dCI, 150 CP
May,2008/Dynamique Renault Laguna III, Dynamique, 2.0 dCi, may, 2008
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Atat timp cat antigelul este RX Type D, nu conteaza culoarea lui .... galben sau verde ..
Spor! |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cel verde in instalatie in timp nu se ingalbeneste/maroneste?
Amestecul pentru -37 grade C stiu ca e 1:1 la Glaceol RX typ. D. This post has been edited by madhorsefuzzy: 14 Mar 2014, 10:33 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
darwin |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 20 October 13 ![]() |
Al meu este orange, RX type D pus de service.
|
--------------------
--
--
--
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
Nu conteaza culoarea. am amestecat fara probleme pana acum culorile (pus numai in service Reanult antigel) si am folosit intotdeauna concentrat
|
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
maytow_airis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 20 August 09 From: Alta Tara ![]() |
Ba conteaza!
Acele culori nu sunt alese in Ton Cu Moda de la Paris. Fiecare culoare indica: temperatura/punctul de congelare. Acel ROSU indica faptul ca NU este permisa amestecul cu alte culori. Daca difera compusii chimici dintre acestea,si totusi se amesteca,pot aperea probleme: -depuneri pe sonda si termostat,care poate duce la blocarea acestuia. -depuneri in instalatia de racire sub forma de fulgi,sau gel si de aici infundarea radiatorului si al circitului de racire. -afecteaza pompa de apa si oring-urile. Renault utilizeaza antigel pe baza de etil-glicol,si amestecarea cu antigel XT cu silcati,pot aparea problemele mai sus enuntate. In plus,schimbarea intregului lichid de racire,aduce beneficii motorului. |
--------------------
renault
Laguna 2, Laguna 3
Expresion, 2009 1.5 dci 110cp (fara FAP)
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
Din moment ce a fost pus in service probabil aveau acealsi propietati chimice si de aceea le-au si amestecat. Nu am avut nici o problema cu lichidul de racire.
|
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
andrewtm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 26 September 13 From: Lugoj ![]() |
Cum toate se intampla cand nu te astepti astazi dupamasa am aflat ca luni la prima ora trebuie sa fiu in Bucuresti.
Dupa cum am scris si mai sus ca toate se intampla cand nu te astepti m-am decis sa fac deplasarea cu Laguna ca nu am mai facut demult un drum lung cu ea. Dupa ce am verificat actele si mi-am dat seama ca asigurarea a expirat in data de 19 aprilie si m-am pus pe dat telefoane si in final am reusit sa rezolv problema cu asigurarea ( multumesc celor de la UNIQA ) m-am apucat de verificat pe sub capota cum stau cu lichidele si mi-am dat seama ca antigelul se afla sub minim. Aici intervine rugamintea mea la utilizatorii acestui forum si implicit la cei care au Laguna 3. Ce antigel trebuie sa folosesc pe care sa-l pot cumpara de la MOL, OMW sau Rompetrol tinand cont ca este sambata si maine nu cred sa mai gasesc deschis vreun magazin de piese auto. Va multumesc anticipat celor care pot sa-mi ofere un raspuns. |
--------------------
Renault
Laguna III
Dynamique 2.0 140
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cumpara antigel tip D pentru Renault/Dacia de culoare verde/galben.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
andrewtm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 26 September 13 From: Lugoj ![]() |
Multumesc din suflet pentru raspunsul foarte prompt espacern
![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
Dynamique 2.0 140
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Nu stiu daca mai e valabil la masinile moderne, dar mi-aduc aminte ca pe vremuri se spunea ca, atat timp cat instalatia nu are pierderi, se completeaza numai cu apa distilata.
Si oricum, un cm, doi sub minim inseamna cateva zeci, poate sute de grame, asa ca mi-e greu sa cred ca ar influenta major caracteristicile antigelului, mai ales pe timp de vara. |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
formotion |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 23 October 11 From: bucuresti-militari ![]() |
Salut
Am primit cadou bidon 4l antigel concentra original volvo insa vreau sa va intreb daca as putea sa il pun fiind tot verde.am citit despre el ca ofera protectie impotriva coroziunii ,este deosebit de prietenos cu aliajele de metal usor din motor ,nu contine nitriti ,amine sau fosfati.Contine etilenglicol,inhibitori si denaturati. Am atasat si o poza cu descrierea acestuia. Multumesc ! Attached thumbnail(s) 20180215_122834.jpg ( Size: 2.91mb ) Number of downloads: 388 |
--------------------
Renault
Laguna
2011 2.0dci 131cp fap
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Probabil ca este G11 ... tu ai nevoie de RX Type D
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
digioptic |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
G11 verde ?!? Eu pun G11 la coaja, pardon, skoda si e roz mereu. Ar trebuii sa se uite pe eticheta si daca intruneste conditia ceruta de renault...
|
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
Nu e un G12 si mai nou G13 pentru grupul VAG? întreb pentru că la a mea tot un G12 organic am ,dar de Renault,numai am bidonul, îi făceam poză
This post has been edited by andru1973: 15 Feb 2018, 19:55 |
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
formotion |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 23 October 11 From: bucuresti-militari ![]() |
Multam de info.Am sa il fac cadou pe la servici cuiva cu volvo.Tin la masina asta
|
--------------------
Renault
Laguna
2011 2.0dci 131cp fap
|
|
cj98czh |
![]()
|
Acum am citit ca este de Volvo, cum Volvo are multe motoare PSA sunt sanse mari sa fie ce trebuie adica RX Type D
Ce culoare are antigelul? Daca este verde sau galbui este ok This post has been edited by cj98czh: 15 Feb 2018, 20:45 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pai a zis ca e verde. Dar si G11 poate fi verde. Trei litri de antigel Dacia RX Type D costa 50 de lei. Merita sa riste pentru banii astia? Daca nu scrie nicaieri pe cutie Type D, eu zic sa il faca cadou si gata.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
@formotion : este G11. Bun, dar nu ptr. Renaultul tau. Traiasca taticul Google.
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
digioptic |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
QUOTE(andru1973 @ 15 Feb 2018, 20:48) Nu e un G12 si mai nou G13 pentru grupul VAG? întreb pentru că la a mea tot un G12 organic am ,dar de Renault,numai am bidonul, îi făceam poză Da, scuzele mele, G12 am si eu scris pe vasul de expansiune. Am uitat, asa de des completez uleiul la mizeria asta de motor TSI ca nici nu mai ma uit in jur. Tehnologie "haudi", n-ai vazut asa ceva. Cel putin dupa stanta pieselor din jur, furtune si alte elemente, au cele patru cerculete pe ele. Noi ne plangem de plastice sau nus' ce piese slabe, dar toate sunt o apa si-un pamant. |
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
Asta așa e digioptic se plătește pentru siglă,că piesa nu știu dacă e originală,ori e făcută de un chinez într-un garaj
![]() |
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Cred ca ne-am cam lamurit, eu inchid aici.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 10:31 |