Caut oglinda dreapta electrica cu degivrare twingo, Oglinda laterala
![]() ![]() ![]() |
Caut oglinda dreapta electrica cu degivrare twingo, Oglinda laterala
claus111ro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 February 08 From: Pitesti, Arges, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2003 Beach
|
|||
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
pai... e cu degivrare pe masina? daca exista deja, da-mi o serie sasiu sau codul piesei.
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
claus111ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 February 08 From: Pitesti, Arges, Romania ![]() |
Salut. Da, oglinda de pe masina este electrica, cu incalzire si cu capacul in culoarea caroseriei. Nu pot sa iti spun seria caroseriei acum, ca este afara sub noianul de zapada.
Oricum, ma intereseaza una sh de la un twingo dezmembrat. Sau geamul si bucsa. |
--------------------
Renault
Twingo
2003 Beach
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Seria de caroserie o gasesti in talon sau in CIV. Doar nu tii si actele masinii, sub zapada!
|
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
claus111ro |
![]()
|
De ce sa nu le tin acolo, ingheata ?
![]() Acum vorbind serios, imi trebuie o oglinda si nu sfaturi unde sa tin actele masinii. Pentru o oglinda sh nu cred ca trebuie ID-ul masinii. Repet, caut o oglinda laterala dreapta electrica cu geam incalzit pentru renault twingo. Dau si bani pe ea ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2003 Beach
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(claus111ro @ 1 Feb 2014, 01:31) Pentru o oglinda sh nu cred ca trebuie ID-ul masinii. Repet, caut o oglinda laterala dreapta electrica cu geam incalzit pentru renault twingo. Dau si bani pe ea In nici un caz sa nu dezvalui ID-ul masinii(care este ala?)....poate ti-o "cloneaza". Piesa de care ai nevoie caut-o pe sectiunea Bursa...nu aici! @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
alexkovacs81 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 December 09 ![]() |
Sansele ca cineva sa aiba o oglinda electrica de Twingo cu degivrare care sa stea prin casa si sa prinda praful sunt destul de mici.
Pe userul Romulus il intereseaza seria de sasiu ca sa poata cauta piesa respectiva in vreun program de piese auto (probabil). Iar despre CIV, nu ai niciun motiv sa il tii in masina, pentru ca singura situatie in care ai nevoie de el este la efectuarea ITP. In schimb, daca se intampla sa ti se fure masina cu CIV in ea, nu prea ai nicio posibilitate sa dovedesti ca masina e a ta, iar cei ce au furat masina au o treaba mult mai usoara la vanzare mai departe. E drept ca Twingo nu e o masina prea cautata de hoti, dar nu se stie niciodata... This post has been edited by alexkovacs81: 3 Feb 2014, 09:37 |
--------------------
Renault
Twingo
2001
- CV 04 EGJ
|
|
claus111ro |
![]()
|
Ce mai discutie am aprins si eu.
Daca o cloneaza nu-i bai, numai ca atunci o sa imi trebuiasca doua oglinzi... ![]() Eu nu vreau sa o caute nimeni pe reper ca nu ma intereseaza noua. Vreau una de la dezmembrari ca sa dau mai putini bani pe ea. In fond este o paguba pe care nu am facut-o eu si de care nu stateam in partie acum. Apropose, pt hoti nu tin CIV in masina ... ![]() Salutari tuturor ! |
--------------------
Renault
Twingo
2003 Beach
|
|
alexkovacs81 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 December 09 ![]() |
Ok, atunci raspunsul scurt este: n-are nimeni oglinda asa cum vrei tu.
Bafta in continuare. This post has been edited by alexkovacs81: 4 Feb 2014, 09:35 |
--------------------
Renault
Twingo
2001
- CV 04 EGJ
|
|
georgeand21 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 2 March 07 From: Iasi ![]() |
Buna dimineata
gasesti la adresele de mai jos o groaza de anunturi din dezmemebrari. Spor. http://www.dezmembrarimasini.ro/piese-auto...t-model-twingo/ http://www.okazii.ro/cautare/renault+twingo.html |
--------------------
dacia
logan
2005
- is-05-jhc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:41 |