Computer Bord, Cat de corect indica
![]() ![]() ![]() |
Computer Bord, Cat de corect indica
ibr_suhaib |
![]()
|
||
![]() Terorist Scenic! Group: Members Posts: 118 Joined: 10 November 13 From: Ober Ramstadt-Germania/Cluj-Na ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1
- DI-SY 888
2000 RXE 1,6 16V 107PS Senzatie majora,cu 90 la ora
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Si in conditiile in care se aprinde becul rosu si iti apar liniutele tot iti arata.
![]() Pune contactul de cateva ori si stai cu ochii pe liniute...La un moment dat o sa arate benzina din rezervor pentru o secunda. Eu ma bazez pe cb si nu am fost dezamagit niciodata.Nu este exact si la un moment dat face niste calcule pe care nu le inteleg dar mediile sunt bune. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
nu te mai complica cu calcule ..... litri 1, 2 ,3 ..... daca sa aprins acel beculet , punei in cel mai scurt timp sau distanta benzina .... etc stie el CB ceva .....
|
--------------------
scenic 2
renault
- VN 10 XTX
2005 dynamique 1.5 dci danios
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Dar daca se aprinde becul si esti intr-o situatie in care nu poti alimenta ,ce faci ?Esti pe autostrada,sau prin munti sau oriunde si nu ai pompa in apropiere 40-100km.
Nu trebuie totusi,sa stii cat mai poti merge ?Sa ai garantia ca nu ramai in drum ? |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
normal ca mai mult de 70 km nu poti , ..... cu un mers ..... regulat de 90 km \ h
![]() ![]() |
--------------------
scenic 2
renault
- VN 10 XTX
2005 dynamique 1.5 dci danios
|
|
jas2 |
![]()
|
Care tara ? Poate a lor,ca a noastra nu mai este.Am vandut-o...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu stiu cum este la benzinare, dar eu am mai facut cu meganul peste 100 km fara nici o problema dupa ce s-a aprins becul ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dragos34 |
![]()
|
![]() You`ll never walk alone Group: Members Posts: 222 Joined: 19 August 10 From: Botosani ![]() |
Dar cand iti indica pentru toate comenzile CB doar liniute, fara valori, care sa fie defectiunea? Am resetat CB asa cum am citit pe-aici, dar tot nu-mi indica nimic.
|
--------------------
Renault
Scenic 1,9 dCi
2001 Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 17:15 |