Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Unde va reparati/ verificat twingoletele?, Sevice-uri, site-uri de unde va cumparati piese!

spasmos
post 18 Jan 2014, 22:32
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Bună ziua!
Am vrut să realizez acest topic deoarece nu am găsit ceva asemănător.
Am și e un twingo (2005) și doresc să îl duc la un nene doctor pentru un "refresh"'
Menționez că sunt din Vaslui și aș dori să aflu, să aflăm de service-uri unde să găsim un raport bun calitate-preț din Iași sau Vaslui.
În plus câteva site-uri de unde vă comandați piesele de care aveți nevoie.

Vă mulțumesc!

Drumuri bune!: D

This post has been edited by spasmos: 18 Jan 2014, 22:35

--------------------
Renault Twingo 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
twinbubu
post 19 Jan 2014, 19:27
Post #2

Membru

QUOTE(spasmos @ 18 Jan 2014, 22:32)
Bună ziua!
Am vrut să realizez acest topic deoarece nu am găsit ceva asemănător.
Am și e un twingo (2005) și doresc să îl duc la un nene doctor pentru un "refresh"'
Menționez că sunt din Vaslui și aș dori să aflu, să aflăm de service-uri unde să găsim un raport bun calitate-preț din Iași sau Vaslui.
În plus câteva site-uri de unde vă comandați piesele de care aveți nevoie.

Vă mulțumesc!

Drumuri bune!: D
*

In Iasi ai Racemi si Socom care nu te jupoaie de viu,eu cu Twingo acolo ma duceam.Socomul este gard in gard cu Kaufland Pacurari,cauti pe Andrei,porecla MASE,de la Maserrati,iar Racemi e la Vama Nicolina,peste strada de fostul bazar.La ambele service uri gasesti si piese de schimb iar la Racemi iti da si garantie la montaj.Un alt aspect pozitiv la Twingo din generatia asta cum ai tu si cum am avut si eu e ca merg o gramada de piese de dacie.Testate de mine sunt placutele de frana de Logan,burduf planetara Nova si daca nu ma insel si capete de bara logan.Gasesti un topic legat de subiectul compatibilitate piese pe sectiunea Twingo .In Vaslui nu am cu ce te ajuta ca nu cunosc.Sper sa ti fie de ajutor postarea mea,aaaa si mai cunosc si un nene care mestereste in garaj la el si e o solutie buna cand stai prost cu banii,omul chiar e priceput,m a scos din rahat de multe ori si la bani e mai subtire decat orice service,daca ai nevoie spune mi si ti fac legatura si cu el.
Sa auzim de bine,multi km fara probleme.

--------------------
Renaut twingo 2001 - IS 06 TIK
+
spasmos
post 20 Jan 2014, 18:28
Post #3

Membru incepator

Va multumesc mult!
Cred ca am sa aleg Racemi.
Am gasit si la mine in Vaslui la reprezentanta, (motor-grup) numai ca am auziTnumeroase pareri,(PRO SAU CONTRA) plus ca ai si niste preturi mari fata de un service.

Va multumesc mult si cred ca am sa merg la Racemi. mai ales ca se apropie Itp-ul in martie!

Multumesc!!!

--------------------
Renault Twingo 2005
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 15:37
Dacia