Lampi ceata in scurt
![]() ![]() ![]() |
Lampi ceata in scurt
vali1971ro |
![]()
|
||
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|||
denybest |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 26 February 11 From: Timisoara ![]() |
Salut
O problema de genu am avut si eu la mine , la mine a fost cauza la firele ce merg la carligul de remorcare sper sa fie si la tine tot la fel . Eu am scos mufa ce merge la carlig atat pe partea dreapta cat si pe stanga si de atunci nu mai am probleme cu luminile de ceata pe spate . O seara buna! |
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour
1.9dci , 120cp , 2001, privilage
|
|
vali1971ro |
![]()
|
Merci pentru raspuns la mine insa, e fara carlig. Totusi ma mai uit o data sa vad daca exista conectorii.
This post has been edited by vali1971ro: 18 Jan 2014, 07:04 |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
Sortan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 24 October 11 ![]() |
Salutari! Aceeasi problema o am si eu cu lampa de ceata. Martorul in bord se aprinde dar lumina pe bec nu am. Becul este ok! Ce poate sa fie? Mentionez ca am verficat cablajul de la calculator pana in pragul din spate dar nu este nimic. Cârlig nu am, ci doar un cablu care atarna undeva in partea din spate si este izolat. La mine este dureroasa problema ca urmeaza in curand itp.ul. orice sfat ma ajuta! Multumesc!
|
--------------------
Renault
Laguna
2004 1.9dci
|
|
tacufmr_lagunaII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 25 April 07 From: Brasov ![]() |
Verifica cei 2 conectori R15 si R297 din poza atasata.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- BV - 32 - UMY
2007, 1.9 dci, 131 CP
|
|
vali1971ro |
![]()
|
Pfoaaaa!!! Dau o lada de bere cand trec prin Bv. Maine dezbrac portbagajul sa iau conectorii aia la bani marunti.
Multam fain! |
--------------------
.
.
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 913 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
Poate ajuta pe cineva ..
Attached thumbnail(s) numriser00038qa.jpg ( Size: 127.3k ) Number of downloads: 48 numriser00056vt.jpg ( Size: 130.21k ) Number of downloads: 55 numriser00066cb.jpg ( Size: 140.32k ) Number of downloads: 52 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
- BV 07 UDL
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 11:50 |