Twingoletul meu franeaza, Ce-l face sa isi reduca viteza cand este pe liber?
![]() ![]() ![]() |
Twingoletul meu franeaza, Ce-l face sa isi reduca viteza cand este pe liber?
vl13ysa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 28 October 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
- vl 13 ysa
1997
|
|||
ecs17 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 31 May 12 From: Bihor, Oradea ![]() |
Posibil defect servo-frana? Sau aer in sistemul de franare
This post has been edited by ecs17: 16 Jan 2014, 17:21 |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 hatchback 1.5 DCI 90CP
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Etrieri/cilindri blocati
This post has been edited by Axe: 16 Jan 2014, 18:28 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Se incing rotile?
Daca nu, bucura-te ca ai frana de motor eficienta. |
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
Daca se incalzesc jantele si simti miros de incins e din cauza pistonaselor blocate,deasemenea e posibil sa mai ramana blocati sabotii de frana pe spate din cauza cablului de la frana de mana deteriorat(fire rupte in interior sau mizerie depusa intre camasa cablului si sufa).
This post has been edited by twinbubu: 19 Jan 2014, 19:40 |
--------------------
Renaut
twingo
- IS 06 TIK
2001
|
|
vl13ysa |
![]()
|
QUOTE(tunderbird @ 16 Jan 2014, 18:54) Ca un raspuns la aceata intrebare... sa stii ca nu se incinge nicio roata si culmea ca franarea este pe rotile din fata si la o ridicare a masinii pe cric am constatat ca rotile din fata se opresc cam repede din cauza unei apasari ... (am vazut ca placutele stau lipite) oare asta e cauza? Ce este drept, am franza buna, dar ma supara aceasta oprire cand e sa o las pe liber... As mai avea o problema si anume... ba chiar doua Martorul de la benzina trece pe rosu imediat dupa ce am facut o umplere de 60 de lei (adica 10 litri)... oare sa nu mai fie eficienta piesa din rezervor? A doua problema ar fi urmataore: dupa viscolul asta puternic din iarna asta m-am trezit cu zapada in tot motorul chiar si in sistemul de aerisire... si problema esentiala este ca atunci cand vreau sa dau drumul la caldura imi merge doar la pasul 4 in loc sa ii dea drumul de la pasul 1... si cand este sa comut butonul pt a lua aer din interior nu mai pot pt ca e blocat!!! Ce sa fac in cazul asta? Va multumesc |
--------------------
Renault
Twingo
- vl 13 ysa
1997
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Asa e sistemul.
Eu cand alimentez, umplu de fiecare data rezervorul, si cand se aprinde becul rosu mai pot merge aproape 200Km, deci am aproape 10 litri in rezervor. Pasul 4 cred ca se alimenteaza motorul ventilatorului pe max. (fara reducerea tensiunii) 12v, pasul 1,2,3 se alimenteaza la o tensiune mai mica, pentru asta este o rezistenta parca pe traseu si se afla in bord. Trebuie desfacut panoul cu butoane si vazut daca nu este acolo blocat, in caz contrat cred ca trebuie demontat putin bordul in partea dreapta pentru access la clapeta care inchide accesul din exterior al aerului. |
--------------------
Renault
Twingo
- TM-72-MSN
1999 8v D7F 700
|
|
vl13ysa |
![]()
|
QUOTE(Axe @ 16 Jan 2014, 18:27) Rotile nu se inching chiar deloc, chiar astazi am testat, (dar daca e sa tinem cont de vremea de afara, era un vant puternic si ma tem sa nu fi influentat cumva racirea rapida)... dar altadata am gasit doar putin caldut, atata tot... QUOTE(tunderbird @ 16 Jan 2014, 18:54) Pai bucuria asta ca as avea o frana eficienta a mototului nu ma prea incanta atat timp cat imi consuma combustibil in plus... De al 4.8 media 5 (am calculat) - am ajuns la 6,1 consum... mi se pare putin cam mult dupa o iarna... va rog sa imi spuneti cam ce trebuie sa verific ca sa revin la consumul de 5? Astept parerile voastre!!! |
--------------------
Renault
Twingo
- vl 13 ysa
1997
|
|
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
verifica daca nu ai jocuri la directie,apoi daca nu ai uzura neuniforma la anvelope.O directie(unghiri gresite )poate conduce la o franare a masinii.
|
--------------------
n
n
-
n
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:35 |