Sistem audio Scenic 2003, Vreau sa imbunatatesc sistemul audio de la Scenic
![]() ![]() ![]() |
Sistem audio Scenic 2003, Vreau sa imbunatatesc sistemul audio de la Scenic
CosminGrigore |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
- B 59 DDG
2005
|
|||
winkliii |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 26 July 12 From: Medias ![]() |
Salut, eu pe un Scenic 2 (cel de la profil) am inlocuit doar cd playerul original cu un sistem JVC AVx33 , fara a schimba boxele, diferenta de sunet foarte mare, poate si la tine ar fi bine sa faci o proba cu un alt sistem prima data.
|
--------------------
Renault
Megan Grand Scenic 1.9DCI
- SB10BWL
2006
|
|
Grecu18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 5 May 15 ![]() |
Ca sa nu deschid alt topic.
Tot Scenic 1 am si eu si vreau sa le schimb fata/spate difuzoarele ca paraie(sunt rupte membranele). CD Player-ul functioneaza perfect si nu doresc sa dau bani pe altul nou. Am vazut ca cele de pe spate sunt la fel ca pe spate doar parca cele de pe spate au magnetu mai mare ala de jos. Ce recomandari aveti? Sunt de 13? Ce tip de conector auca nu stiu cum se numeste? |
--------------------
Renault
Scenic
2001 / 1.4 16v Benzina
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Grecu18 @ 26 Jun 2016, 16:05) Ce tip de conector au ca nu stiu cum se numeste? Daca te decizi sa schimbi boxele de origine cauta adaptator.....si doar le cuplezi pe instalatia masinii. Attached thumbnail(s) image.png ( Size: 1.06mb ) Number of downloads: 81 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Grecu18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 5 May 15 ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic
2001 / 1.4 16v Benzina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 20:42 |