Scaun sofer - pielea dinspre portiera crapata
![]() ![]() ![]() |
Scaun sofer - pielea dinspre portiera crapata
adimegane |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2008 - 2.2 1.5 dci
|
|||
cracky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 10 August 08 ![]() |
Si la a mea e la fel, dar e din 2004 masina..
Pe casco ? poate doar sa declari ca ti-a deschis un rau facator masina si s-a asezat / ridicat de pe scaun pana l-a stricat -> vandalism. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Banuiesc ca vorbesti de musamaua de pe lateral, nu de pielea naturala de pe sezut. Nu ai ce sa-i faci, asa e la toate, si la Megane III, Laguna III crapa.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
TAMFY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 12 September 09 ![]() |
Salut,
Eu am sesizat problema cat timp se afla masina in garantie si mi-au inlocuit sezutul cu totul,problema este ca pielea se freaca in marginea de plastic a scaunului.Sincer acum nu am mai verificat daca portiunea inlocuita s-a mai taiat... |
--------------------
Renault
Megane
2007 Privillege 1.5 Dci 74 kw
|
|
ivan virgil |
![]()
|
![]() Nimeni nu s-a nascut invatat!!! Group: Members Posts: 26 Joined: 7 May 12 From: bucuresti ![]() |
cred ca toate au aceeasi problema nu este piele naturala cum ar fi trebuit este ECO..(facatura)si se roade in partea plasticului de la imbinarea scaunului,problema ar fi daca
sar putea schimba toata husa si nu tot scaunul.. ![]() |
--------------------
renault
megane 2
2007-privilege 1.5d
- B-41-MDJ
|
|
adimegane |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri, ma bucur ca nu sunt singurul cu problema asta. Credeam ca mi-au facut vreo gluma unii de la vreo spalatorie si n-am observat ca prea era dreapta crapatura. Oricum cand nu e nimeni asezat nu se vede prea mult, credeam ca se poate inlocui doar segmentul ala prost conceput.
Nu stiam ca exista 2 feluri de piele in megane, interesant. |
--------------------
Renault
Megane 2
2008 - 2.2 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:29 |