Martor ceata aprins - symbol 2008, martor ceata aprins la apasarea franei
![]() ![]() ![]() |
Martor ceata aprins - symbol 2008, martor ceata aprins la apasarea franei
dincammp |
![]()
|
||
Proud Renault Symbolist Group: Members Posts: 76 Joined: 6 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Renault Megane 1.2TCE 130 CP
2016
|
|||
aurelyan |
![]()
|
![]() Membru cu familie Group: Members Posts: 1.280 Joined: 20 June 09 From: Iasi ![]() |
Se desface foarte usor, din portbagaj. Sunt doua rotite acolo care trebuie desfacute si apoi indepartat capacul de plastic de acolo. Apoi ai acces la corpul lampii si la becuri.
|
--------------------
Ford
Focus Mk3
2012 - 1.6 16v Ti-VCT Imbatranesc si tot invat - Eschil
|
|
dincammp |
![]()
|
am gasit un tutorial pt logan....si am vazut ca au bagat vaselina in mufele contactelor + smirgheluit mufa de masa de pe caroserie ...cred ca asa voi incerca
|
--------------------
renault
2016
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Salut si eu patesc exact aceasi chestie. Am inteles ca trebuie tras un alt fir de masa si asa se rezolva problema.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
nu trebuie tras nici un fir, asa am ptit si eu, trebuie sa scoti mufele de la stopuri si pe stanga si pe dreapta, iei o surubelnita subtire sau ceva cu care sa poti strange toti papucii din mufa sa intre cat mai greu in mufa stopului, si vei scapa de aceasta problema. eu am fost la un electrician care lucreaza la reno si el a rezolvat problema in 2 minute, cica este o boala asta la rene si la logan. incearca si revino cu un raspuns.
|
--------------------
Renault
clio
2005
- BZ 05 LDT
|
|
svclio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 5 July 12 ![]() |
La Serus am fost si m-a costat ceva derizoriu, 10-15 de lei, la o revizie. Din pacate nu m-a lasat sa ma uit exact cum a rezolvat problema. Dureaza 2-3 minute.
|
--------------------
renault
clio 2 bicorp
2004 / dci 65 cai
|
|
dincammp |
![]()
|
la care serus ai fost? cred ca ma duc si eu daca nu ii dau de cap
|
--------------------
renault
2016
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 409 Joined: 12 April 10 From: Buzau ![]() |
tipul este din constanta, tu de unde esti? dar este imposibil dupa ce faci cum tim explicat sa mai ai probleme... la mine facea acelasi lucru cand calcam frana se aprindea ceata si in bord si in spate, scadea in intensitatea lumina stopurilor, si in ultima faza cand a trebuit sa fac ceva cand calcam frana mi se aprindeau avariile ... eu acum sunt in buzau dar saptamana viitoare ma duc in ct, daca esti din apropiere de buzau vb si te rezolv eu
|
--------------------
Renault
clio
2005
- BZ 05 LDT
|
|
dincammp |
![]()
|
salut....multumesc pt sfaturi...am desfacut acum stopul si 2 pini de pe stop erau milimetric lipiti....i-am departat cu surubelnita-curatat cu smirghelul + vaselina....
La fel am facut si cu mufa, acolo clema pinului era aproape lipita in plastic, am departat-o, smirghel + vaselina. Am smirgheluit + vaselina si masa de pe caroserie. Acum nu mai are niciun simptom. totul a durat aprox 1 h....(am facut acelasi lucru si la stopul dreapta - desi nu avea nicio urma pe contacti). |
--------------------
renault
2016
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(dincammp @ 4 Jan 2014, 20:57) Pai sa fie cativa ani de cand am intalnit-o si rezolvat-o. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=40017&hl= |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
dincammp sa inteleg ca sa rezolvat problema si nu se mai aprinde ceata sau alte becuri cand calci frana ...? daca da atunci e ok
|
--------------------
Renault
clio
2005
- BZ 05 LDT
|
|
dincammp |
![]()
|
exact...s-a rezolvat complet...acum sunt curios cat timp...
|
--------------------
renault
2016
|
|
fsilviu86 |
![]()
|
daca ai strans bine papucii si ai dat si cu putina vaselina sa nu mai corodeze contactii.. te va tine destul de mult poate chiar vei uita cand ai umblat acolo
![]() |
--------------------
Renault
clio
2005
- BZ 05 LDT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:56 |