casetofon megane 2, am o mica dilema despre casetofonul de la masina
![]() ![]() ![]() |
casetofon megane 2, am o mica dilema despre casetofonul de la masina
r_cata1a2 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2006
|
|||
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu as cauta un Mp3 de la renault in dezmembrari si merge si satelitul asa, daca nu e original renault foarte greu sau chiar imposibil sa faci sa mearga satelitul.Pe casetofon scrie Update list sau tuner list?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
la orice scula aftermarket ai nevoie de un adaptor sa-ti mearga satelitul si afisajul , la cat costa aceste adaptoare mai bine renunti .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
hackeru155 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 August 12 From: Bucuresti ![]() |
Merge sa il pui, dar nu va mai merge satelitul de la volan si nici pe display nu ti va mai afisa decat ora si temperatura ( in cazul in care ai senzor de temperatura ).
Si s ar putea sa ai nevoie de o rama in cazul in care cd playerul cel nou este mai mic in partea din fata unde are display-ul si butoanele si ca sa nu se vada urat pe langa. Attached thumbnail(s) ramka_5478_1.jpg ( Size: 21.66k ) Number of downloads: 459 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2013 1.5 DCI ~Hatchback~ Renault Megane 2- 1.6 16v ex:Renault Megane 3- 1.5 DCI ex:Renault Megane 2- 1.5 DCI ex:Renault Megane 2- 2.0 16v |
|
goto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 14 March 12 ![]() |
Daca nu cauti un model anume, suna la o renault - vocea clientului sau la o reprezentanta renault si intreaba ce au pe lista. Bagi si tu vraja ca vrei sa il schimbi la ei.
Eu asa am procedat si mi-au dat 2 modele: Sony GT26 (MP3 + CD), referinta 6001998898 si pret 90euro, si Sony CDX GT450Y (CD+MP3+USB) referinta 6001998909 la 135euro. M-au asigurat ca la aceste 2 modele merg si comenzile de pe volan. PS: nu garantez ca acestea merg si in cazul tau, pentru ca atunci cand am sunat la ei m-au intrebat si seria de la masina pentru a cauta in lista pe cele compatibile. Eu am un Megane 2.2 Sedan Prima din 2009. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.4 16V
2009
|
|
RoBerT_04 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 April 12 ![]() |
fratilor eu am cabasse auditorium tronic cu magazia de cd-uri in el . si tuneru e in portbagaj. ca sami pot pune alt player mufele acelea 2 + antena mea e in portbagaj. si in fata la player e o mufa mareeeeee verde si inca 1 mica cu 3 fire. cum pot face sami vina firele din portbagaj in fata ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005 1.6 16v 115 cp. estate
|
|
iDoctor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.062 Joined: 12 October 13 ![]() |
mergi cu spatele
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2011 / 150 hp
- B-02-TYM Nu mai am rabdare pentru prosti , ca este prea multi . dar multi .
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Raman la ideea cu dezmembrarile, daca pe Cd-player scrie Update list nu-i mai trebuie nimic in plus decat mp3-ul de origine.daca e tuner list, trebuie sa schimbe si afisajul central, cel putin eu asa am facut si am ajuns de la Tuner list Track la Mp3 cu toate comenzile functionale
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Aleex |
![]()
|
![]() out. Group: Members Posts: 176 Joined: 11 November 13 From: Bucuresti ![]() |
Avem un user pe forum care ar putea sa-ti faca un adaptor pentru comenzi , uite aici Link
Nu fac niciun fel de reclama, calificativele se vad pe site/thread-ul de pe forum, intentia este doar de a ajuta. P.S: Are si pe aria de bazar un thread, dar nu il gasesc acum. This post has been edited by Aleex: 28 Dec 2013, 01:03 |
--------------------
BMW
Seria 5 F10
2012 Kawasaki Z750 2009
Renault Megane 2 2008 Authentique 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:49 |