Clio 1.4 8v nu se tureaza
![]() ![]() ![]() |
Clio 1.4 8v nu se tureaza
trickz |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 3 March 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS
2003
- B-172-VVE
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
injectorii i-ai verificat?
pot sa fie multe probleme mai grave si costisitoare...sonda lambda, motorasul pas cu pas...dar zic sa incepi cu injectorii...e mai la indemana si o curatare nu costa asa mult This post has been edited by Tince1290: 17 Dec 2013, 14:11 |
--------------------
-
-
-
|
|
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
bobina de inductie si potentiometru clapeta acceleratie le-ai verificat?
|
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
vima |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 August 13 ![]() |
presiunea de pe pompa de benzina ai verificato? eu cred ca e problema de alimentare
|
--------------------
renault
renault
2002
- vaj
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
catalizatorul infundat?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
trickz |
![]()
|
Va multumesc pentru sprijin si sugestii.
Totul a fost verificat, mai putin injectoarele si catalizatorul. O sa incerc zilele astea sa desfac catalizatorul sa vad daca e de aici, daca nu, nu ramane altceva decat sa o sui pe platforma si sa sparg vistieria... |
--------------------
Renault
Clio RS
2003
- B-172-VVE
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Fisele au aceleași simptome.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
cristiduta85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 July 12 ![]() |
Saut,
Incearca sa verifici mufa de la calculator. S-ar putea ca acei pini sa fie gripati de la condens si sa nu faca contact cum trebuie si din cauza asta sa nu dea impuls la 1-2 injectoare pentru a se deschide. Mufa calculatorului este chiar sub furtunasele de la duzele de spalat parbrizul si e posibil sa curga lichid chiar pe mufa calculatorului. |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8V
|
|
trickz |
![]()
|
Am schimbat corpul clapeta, senzorul de admisie oxigen, bobina inductie, fise cu unele de pe o masina functionala perfect si se manifesta la fel.
@cristiduta85: trebuie sa recunosc ca nu am verificat fizic mufa de la calculator, o sa fac asta acum si revin cu info daca se schimba ceva. This post has been edited by trickz: 20 Jan 2014, 14:25 |
--------------------
Renault
Clio RS
2003
- B-172-VVE
|
|
trickz |
![]()
|
Catalizatorul era de vina.
|
--------------------
Renault
Clio RS
2003
- B-172-VVE
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai eu ce zisei..
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Sistemul de evacuare infundat (nu numai catalizatorul) da aceleasi simptome.
Spre exemplu eu aveam toba finala infundata si simteam ca nu mai trage masina la un moment dat. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
UXE |
![]()
|
O aveai infundata cu ce? Ca prima oara ar trebui sa "cada" catalizatorul, nu?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:21 |