in curbe mai stranse simt ca pierde aderentza
![]() ![]() ![]() |
in curbe mai stranse simt ca pierde aderentza
victor89 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 19 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane cc
2006
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Viteza..pneu...amortizor...suprafata rulare...etc.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
De la legile fizicii
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
sageata1976 |
![]()
|
![]() :-) Group: Members Posts: 337 Joined: 29 September 06 ![]() |
verifica amortizoare si bucsi bascula spate
|
--------------------
renault
megane
estate 1.9 130cp.
- B-83-BCF
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() silviu, crezi ca stie despre ce e vorba? This post has been edited by aqua: 15 Dec 2013, 18:42 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
qwertyuiop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 22 March 09 From: Buc ![]() |
O fi de la sofer
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
victor89 |
![]()
|
sau schimbat amortizoare fata, bucsi bascule spate ,pivoti bielete antiruliu ,bilelete directive ,capete de bara ,flanse amortizor +rulment
<span class='edit'>15 Dec 2013, 20:38:</span> specific mecanicu a zis ca mai trebuie sa schimb bucsa la caseta de directive si bucsile de la puntea spate si am vazut ca imi intra foarte repede abs pe carosabil ud si franeaza prost asta am observant ![]() This post has been edited by victor89: 15 Dec 2013, 19:39 |
--------------------
renault
megane cc
2006
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Schimba anvelopele.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
victor89 |
![]()
|
am Dunlop SP Winter Sport dar sunt cam vechi adica din 2006 dar au carne cam 7mm
|
--------------------
renault
megane cc
2006
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Foarte vechi.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
victor89 |
![]()
|
o sa imi iau doua pe fatza noi sa vad diferentza
![]() |
--------------------
renault
megane cc
2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Incearca cu 4 noi...mai bine!
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
victor89 |
![]()
|
vin sarbatorile si asa am schimbat aum 1 saptamana tot ce am enumerate mai sus si am bagat destui bani in ea
![]() |
--------------------
renault
megane cc
2006
|
|
sageata1976 |
![]()
|
![]() :-) Group: Members Posts: 337 Joined: 29 September 06 ![]() |
Bucsile spate sunt problema ta
|
--------------------
renault
megane
estate 1.9 130cp.
- B-83-BCF
|
|
victor89 |
![]()
|
adica din cauza bucsilor de la puntea spate sa fie ?
|
--------------------
renault
megane cc
2006
|
|
espacern |
![]()
|
Am scris incearca...nu neaparat sa le cumperi.
Poate gasesti la cineva de imprumutat pentru un test rapid. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
victor89 |
![]()
|
o sa caut sa vad ca imi si trepideaza volanu putin in mers la viteza sa le mai echilibrez o data banuiesc
|
--------------------
renault
megane cc
2006
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
Mergi prin zapada cu masina, si daca ti se lipeste pe suprafata de rulare zapada, inca mai sunt ok anvelopele, daca raman curate, fara zapada, poti sa le arunci.
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Anvelopele trebuie sa se descarce rapid de zapada nu sa se incarce.
Am vazut greseala asta destul de des... ---------------------------------- Si inca o greseala frecventa... Se schimba doar anvelopele fata pentru a face masina mai stabila.Gresit !!! Corect este sa ai toate anvelopele la fel de bune,inclusiv rezerva.De ce si rezerva ? Sunt conducatori auto care nu pun baza pe rezerva...O lasa mai putin umflata,chiar fara aer deloc sau cu un cauciuc chel total.Gresit. Anul trecut,pe 8 Ianuarie am vazut un accident groaznic langa Sibiu din cauza unei rezerve explodate,montata cu 5 km inainte.Era anvelopa din 2003... Masina era a tatalui dar a condus-o fiul(care a si decedat) Cand a ajuns tatal la locul accidentului...lacrimi ,durere si reprosuri pentru roata de rezerva. This post has been edited by jas2: 15 Dec 2013, 22:13 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
Cypry Brasov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 725 Joined: 4 January 13 ![]() |
Eu propun sa schimbi masina
![]() |
--------------------
DACIA
Duster
2017
|
|
victor89 |
![]()
|
deja o dam in altele eu zic ce sa fac ca masina asta ma adduce la disperare o sa schimb si anvelopele si daca tot face ce sa ii mai fac sa ii dau foc
|
--------------------
renault
megane cc
2006
|
|
RoBerT_04 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 April 12 ![]() |
victor .. si eu am schimbat in primavara bieletele capatele de bara si mie imi bate volanul putin cu jantele pe 16 adica cele de iarna si pe 17 mai rau chiar. de ce nu pot sami dau seama.... am schimbat anvelopele de 3 ori nu noi bineinteles... jantele nu au nimic ca daca aveau imi faceau doar cu 1 set nu cu amandoua. geometria am facuto de 2 ori chiar..... ~X(
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 1.6 16v 115 cp. estate
|
|
mumus |
![]()
|
QUOTE(jas2 @ 15 Dec 2013, 22:04) Anvelopele trebuie sa se descarce rapid de zapada nu sa se incarce. Am vazut greseala asta destul de des tu confunzi capacitatea anvelopei de a degaja apa si noroiul , cu o modalitate de a afla daca mai este buna sau nu anvelopa... O anvelopa care este ok trebuie sa fie ‘lipiciosa‘ adica masina ta se deplaseaza pe zapada usor, creand o pelicula de zapada pe anvelopa si in acest fel zapada de pe anvelopa adera la cea de pe strada si tu reusesti sa iesi de exemplu dintr-un morman de zapada, la noroi si apa intradevar conteaza modelul anvelopei. |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
adica tehnologia SnowCatcher.
Citat "canelurile centrale ale anvelopei formează o rețea interblocată care captează zăpada în timp ce șofați, menținându-vă în mișcare chiar și în condiții de zăpadă abundentă." |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
victor89 |
![]()
|
Pai si atunci ce sa ii fac ,sa nu mai bata ca nu mai suport masina asta si cred ca o vand pana la urma
|
--------------------
renault
megane cc
2006
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Nu cred in porcaria de tehnologie SnowCatcher cu care vinde(sau vrea sa vanda) Fulda.Logica mea imi spune ca partea de atac a unei anvelope trebuie sa degajeze imediat zapada pentru a ramane rizurile cat mai adanci si sa atace in profunzimea lor.
Sunt batran si harjait de sloganuri si tehnologii pompoase in care nu cred. Oare de aceste huse s-o lipi zapada ?Se incarca cu zapada pentru aderenta ? This post has been edited by jas2: 16 Dec 2013, 19:06 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
mumus |
![]()
|
tocmai ca in acele rizuri se acumuleaza zapada
![]() |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
orbyt78 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 August 12 ![]() |
Daca anvelopa de iarna functioneaza pe principul expus mai sus, cu pelicula de zapada, inseamna ca toate tirurile nu au voie sa circule iarna, caci anvelopa se ridica la temperatura de 125 de grade si pe zapada creaza acel abur care ingheta instantaneu.
Cat despre tremurat directia, capetele de bara au defect la filet, sau piulita nu este buna. Si dintre toate bucsaraia schimbata, din nefericire ia in calcul si caseta de directie, sau pompa servo, care am observat ca se gripeaa din cand in cand, fiind necesara o schimbare de carbuni. |
--------------------
renault
symbol
2007 Better late on earth, than fast under !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:30 |