Digi Nef Fiberlink 500, Pareri ?Opinii?
![]() ![]() ![]() |
Digi Nef Fiberlink 500, Pareri ?Opinii?
romeo3108ro |
![]()
|
||
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De ce nu Fiberlink 1000? E cu 10 lei in plus, adica 59 de lei, nu stiu la ce ajuta viteza, poate doar de lauda, un film HD il iei in cateva minute, alt avantaj nu am gasit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
borky |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 15 September 06 ![]() |
un motiv ar fi ca fiberlink 1000 merge de fapt cu 600 la testul de viteza pe site-ul lor , iar daca faci reclamatie si vin la tine sa masoare si nici lor nu le ies testele iti spun ca in contract scrie cu viteza de PANA la 1Gbps, deci nu e garantata si nu au ce sa-ti faca
|
--------------------
Renault
Symbol
2000 1.4 8V
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ca sa mearga cu mai mult de 600 ar trebui hard SSD, presupunand ca restul componentelor sunt in grafic.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Testul de viteza nu implica hard disk-ul.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
borky |
![]()
|
Sistemul pe care se testa era ok, tinea ( avea si ssd). In plus ei au venit cu laptopul lor "gigabit" ca sa faca teste, ca asa a zis si cel care a venit prima oara, ca e de la sistem, ca poate nu duce.
Apoi surpiza.... Insa am apreciat ca la sfarsit a avut un moment de sinceritate ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2000 1.4 8V
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
O fi rau...o fi bine...dar da..am ssd...
Attached thumbnail(s) Capture.JPG ( Size: 26.99k ) Number of downloads: 702 |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
In afara de viteza mai mare la teste si la tras de torente, la navigare obisnuita se observa vreo diferenta? Viteza pe extern e mai mare?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pe mine m-a interesat mai mult uploadul...care e limitat de ei... Torente nu ma pasioneaza. La ce fac pot spune ca se simte ceva, insa nu spectaculos. Pe extern sau intern...la fel ...dar intre 2 puncte rds chiar e ok acum..in special inter 2 orase si fara costuri majore. Per total a meritat 20 de lei lunar cu varf si indesat.
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
imi place sa vad oameni care la 50 de lei se asteapta ca acel 1 Gbps sa fie garantat si se supara ca le merge doar cu 600 mbps , exact mentalitate de roman
am vazut foarte multe teste ce sar de 700 mbps deci servicul cel putin din punctul meu de vedere este foarte bun pentru banii pe care ii dai This post has been edited by L!nuX: 7 Dec 2013, 13:08 |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
borky |
![]()
|
intrebarea de la care am plecat a fost de ce nu 1000 fata de 500. iar raspunsul a fost ca pentru locatia testata de mine nu atingea mai mult de 600Mbps
Iar mentalitatea de roman cred ca e fix asta a ta, las-o ca merge asa, ca la 50 de lei sa ma astept sa mearga cu 1Gbps. Cat timp ei promoveaza viteza de 1Gbps si au trecut-o in contract, e problema lor si nu a mea sa mearga cat mai aproape de 1Gbps, cel putin in reteaua lor pe serverul lor de test Ei si-au cotat serviciul cu pretul de 50 Lei, nu eu, iar pe baza acelui pret semnezi un contract daca iti convine sau nu, insa contractul implica obligatii ptr ambele parti La alti provideri, pentru servicii de tip asimetric, se specifica clar ca iti garanteaza un numar de x Mbps si iti poate merge cu maxim y Mbps. insa si promovorea serviciilor este in mod corespunzatoare Iar ca exercitiu ia incearca sa te duci la casieria lor si sa le zici ca din 50 de ron le dai doar 30, ca doar nu se asteapta sa le dai 50 de lei si vezi ce se intampla. Daca ei o sa zica, ok, no problem, atunci o sa zic si eu lasa ca 600Mbps sunt suficienti |
--------------------
Renault
Symbol
2000 1.4 8V
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu am trecut de la RDS 50 la UPC120...frecusul pe net merge mai greu, youtube se incarca mai greu, telefoanele nu mai au semnal in casa deoarece routerul lor este jalnic.Filme vad online in weekend, stau pe forum, ascult muzica, citesc presa.Pentru asa ceva cred ca maxim 15 Mbps sunt suficienti, ideea e sa-i ai mereu, fara fluctuatii sau interuperi.Pentru utilizarea casnica, obisnuita, inca nu vad rostul unor viteze asa de mari.
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
borky sa imi arati tu providerul ala ce iti GARANTEAZA tie viteze de download si upload pentru abonamente rezidentiale
imi pare rau sa te anunt insa tu ai o mentalitate de roman etern nemultumit si carcotas , mergi in tarile din vest din europa si plateste 100 Euro pe 5 mbps esti foarte vehement sa vezi acel 1 Gbps , nu crezi ca acel 926 Mbps din poza de mai sus e suficient pentru acest abonament NEgarantat ? Totusi serviciul nu este unul garantat asa cum scrie si pe site-ul rds viteze de transfer (download) de pana la 1000 Mbps viteze de upload in internet 30 Mbps viteze de upload in retea 100 Mbps On topic romeo , pentru ce ai nevoie de vrei sa-l testezi ? personal am fiberlink 1 si mie imi este suficient pentru browsing , filme , jocuri |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
RDS are si contracte cu garantarea vitezei si uptime-ului dar nu merita pentru Nea Caisă care sta pe net la o șuetă. Noi o ducem extrem de bine la capitolul viteza/uptime fata de foarte multe tari din lumea asta unde curge apa calda. Asta dintr-un motiv simplu... suntem prea saraci sa ne punem net cu viteza mica.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:43 |