incalzitor renault 21
![]() ![]() ![]() |
incalzitor renault 21
luci13 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 December 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
21
1990
|
|||
48wzr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 26 November 11 ![]() |
salut
aceeași problemă am avut.o și eu și am reușit să o rezolv pentru moment prin a turna un tub de pilitura pentru reparația radiatoarelor în vasul de expansiune . la acel calorifer se ajunge puțin cam greu fiind în spatele bordului într-o tubulatura și se poate schimba doar dând bordul jos. |
--------------------
Renault
21 Nevada
1992
|
|
Tyby13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 21 March 07 From: Hunedoara ![]() |
Da,asa e..doar daca dai bordul jos...si cand il schimbi sa-l cureti bine daca il cumperi de la mana a doua
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 / Privilege
- HD 13 TIB
|
|
luci13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 December 13 ![]() |
multumesc mult. incerc cu pilitura
|
--------------------
renault
21
1990
|
|
48wzr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 26 November 11 ![]() |
la mine a functionat...mult noroc
This post has been edited by 48wzr: 2 Dec 2013, 22:43 |
--------------------
Renault
21 Nevada
1992
|
|
bazook120 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 10 May 13 ![]() |
Salut, eu am schimbat bordul la a mea si nu a fost mare lucru, dai volanul jos din cele 4 suruburi, desfaci ornamentele din laterale, desfaci cele doua suruburi din laterale si tragi de bord spre tine ( te mai uiti si la cablul de tahometru si ce alte surubele mai sunt pe la turbina de aer) SAU daca ai posibilitatea sa desfaci turbina de aer in doua, poti sa-l scoti fara sa dai bordul josdar mai aintai trebuie sa-i scoti furtunurile de apa. FA O TREABA BUNA ACUM CAT INCA MAI E VREMEA CAT DE CAT BUNA CA ALTFEL PATESTI CA MINE, IL SCHIMBI IARNA SI VA FI NASOL. spor la treaba !
|
--------------------
Renault
21
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 17:56 |