Anvelopa dezumflata
![]() ![]() ![]() |
Anvelopa dezumflata
BogdanFl |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008, 1.5 DCI, 106 CP
- AG-11-YPU
|
|||
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
La o gaura de cui , baga un fel de siret imbibat cu pasta de cauciuc . Are o scula ca un ac cu urechile in varf , trece snur (siret) prin ea si o infige prin gaura. cand trage scula afara siretu ramane si astupa gaura. Ti-o face la orice vulcanizare in 10 minute.Daca gaura e mai mare (in diametru ) se baga un dop de cauciuc.
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Metoda snurului, ii zce
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa nu-ti bati joc de anvelopa, opreste-te la prima vulcanizare si spune baietilor d'acolo sa-ti puna un petic (petec). Nu-i lasa sa traga snur.
This post has been edited by mac1: 29 Nov 2013, 13:42 |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
BogdanFl |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 30 September 13 ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri.
Am fost la vulcanizare si i-au bagat un "snur" (nu au desfacut-o de pe janta)... din pacate anvelopa are o galma/galca (ceva de genul asta, micuta, de 2-3 cm) - undeva in lateral (pe denivelari atinge de asfalt, cred) si o voi inlocui saptamana viitoare... in principiu deoarece am un stil mai sportiv/agresiv de a conduce. Nenea de la vulcanizare a zis ca nu e niciun pericol... astept si parerile altor persoane care au avut aceiasi problema. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2008, 1.5 DCI, 106 CP
- AG-11-YPU
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Am avut si eu anvelopa cu snur cu care am mers ceva vreme, chiar si cu viteza de 180km/h, fara probleme.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
mac1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 March 12 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 29 Nov 2013, 13:53) Odata cu uzura anvelopei se misca si acel snur. Pasta de pe snur se va usca in timp si anvelopa va respira p'acolo. Sa nu mai vorbim ca inainte de introducerea snurului se mareste gaura prin introducerea unei sule spiralate, care nu face altceva decat sa rupa panzele anvelopei. Mai stiu eu vulcanizari care trag snur si in talonul anvelopei! Pune-ti petic normal in caz ca gaura este mica, iar daca gaura este mai mare se pune petic "ciuperca" sau petice panzate. Nu va bazati pe snur. Mai devreme sau mai tarziu tot la petic ajungeti. This post has been edited by mac1: 30 Nov 2013, 00:15 |
--------------------
Nissan
X-trail
2008 2.0ldci 175 CP
|
|
twinbubu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 24 August 09 ![]() |
Am mers 30 000 km cu snur si nu s a intamplat nimic,am vandut masina si mai merge si in continuare tot cu aceleasi cauciucuri.
|
--------------------
Renaut
twingo
2001
- IS 06 TIK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:34 |