Ajutor ! Fuel Injection Fault, Laguna 2 - 2.2 dci
![]() ![]() ![]() |
Ajutor ! Fuel Injection Fault, Laguna 2 - 2.2 dci
andrescyo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 November 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2003 2.2 dCi
|
|||
akysor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 17 January 13 ![]() |
salut,
mai trage masina dupa ce iti intra acea eroare ? |
--------------------
renault
laguna
- AK 412 HA
2001 expresion
|
|
andrescyo |
![]()
|
Trage cat de cat .... insa in vitezele 5 si 6 numai sare de 2500 de ture deci numai trage deloc . Viteza pare ca ar lua dar foarte greu .
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 2.2 dCi
|
|
the_dodita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 1 October 08 From: Panciu, Vrancea ![]() |
Nu stiu la 2.2, dar la 1.9 poate fi senzorul de suprapresiune. Vazi si la motorul tau, de obicei mufa senzorului se strica.
|
--------------------
Renault
Laguna III
- VN xxx DOD
2008, 2.0 dCI, 110 kw, DYNAMIQUE
|
|
akysor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 17 January 13 ![]() |
Am un prieten care a avt o problema asemanatoare.
El are 1.9 dci107 cai.cand ajungea la 100 km ora i se aprindea acel senzor si nu mai tragea. Era infundata acea pompa (aia. Inaintea filtrului de motorina,la ale 1.9 dci 120 cai au o pompita manuala,la el e electronica) ,nu stiu cum e la tine,dar daca e! electronica,i a in calcul si varianta asta Scuze de greselile ortografice...scriu din mers. |
--------------------
renault
laguna
- AK 412 HA
2001 expresion
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Masina mea de serviciu facea asa , cand ajungea la 80 nu mai mergea peste.
Schimbat filtru de motorina si gata( nu e renault dar era un dci). |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
andrescyo |
![]()
|
Am luat legatura cu mecanicul azi si mi-a spus ca poate sa fie geometria variabila a turbinei . Insa nu prea am incredere in parerea lui pentru ca am pus testerul din nou pe masina si se pare ca totul este normal in turatii cu turbina, debitmetrul OK , egr OK, se pare ca singurul lucru de facut este sa dau de senzorul asta si sa incerc sa il inlocuiesc . Oricum mi-a dat de cap chestia aste .
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 2.2 dCi
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Intra in Limp Mode din cauza presiunii insuficiente pe admisie.
Fa un test in mers si vezi diferenta intre presiunea ceruta de ECU si presiunea din admisie. Pe astea cu geometrie variabila degeaba le turezi pe loc. Cel mai bine ar fi sa schimbi mecanicul. This post has been edited by $$ilvviu: 24 Nov 2013, 01:12 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ai putea incerca manual sa misti wastegate-ul sa vezi daca se schimba ceva la masina. Din TRS pleaca un furtun catre wastegate si actioneaza tija de la geometrie. Pe loc, daca o turezi si te joci cu tija respectiva ar trebui sa simti la mana furtunul ala panzat care pleaca din intercooler cum se umfla sau nu.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
maytow_airis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 20 August 09 From: Alta Tara ![]() |
Care din laguna din lista de mai jos e a ta?
Snapshot_2013_11_26_003327.png ( Size: 17.65k ) Number of downloads: 519 Avand codul de eroare,iti pot da o pista,dar trebuie sa-mi spui tipul de motor. |
--------------------
renault
Laguna 2, Laguna 3
Expresion, 2009 1.5 dci 110cp (fara FAP)
|
|
chioreanflorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 16 December 09 ![]() |
am si eu un 1,9 dci 120 c mai nou imi apare eroarea ceva de genu ca sistemul de injectie default si stop the car .. si ma pune in cap asta daca i dau talpa,daca o iau mai finut mai scap,inca nu am ajuns la service ,un prieten mi-a spus ca a avut aceeasi problema si erau firele de la valva egr dupa ce la test i sa spus ca e EGR ul si la schimbat .
This post has been edited by chioreanflorin: 26 Nov 2013, 19:47 |
--------------------
renault
laguna
- cj69dog
2002
|
|
maytow_airis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 20 August 09 From: Alta Tara ![]() |
QUOTE(chioreanflorin @ 26 Nov 2013, 19:46) am si eu un 1,9 dci 120 c mai nou imi apare eroarea ceva de genu ca sistemul de injectie default si stop the car .. si ma pune in cap asta daca i dau talpa,daca o iau mai finut mai scap,inca nu am ajuns la service ,un prieten mi-a spus ca a avut aceeasi problema si erau firele de la valva egr dupa ce la test i sa spus ca e EGR ul si la schimbat . Acest mesaj in bord,nu e limitat doar la o cauza. Cauzele pot fi multe,cu acelasi mesaj in bord! Prima data trebuie pusa pe tester,sau vezi aici pe forum daca i vre-un coleg in zona cu CanClip,sa vada ce eroare are. Apoi treci la fapte. |
--------------------
renault
Laguna 2, Laguna 3
Expresion, 2009 1.5 dci 110cp (fara FAP)
|
|
chioreanflorin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 16 December 09 ![]() |
inca nu am dat de nimeni in cj care sa fie mai specializat pe renault ,inafara de reprezentanta.
|
--------------------
renault
laguna
- cj69dog
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:21 |