Huruit in timpul mersului+ zgomote ciudate cutie
![]() ![]() ![]() |
Huruit in timpul mersului+ zgomote ciudate cutie
cosm_er |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 5 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
- CL20CPR
dec 2007
|
|||
ecs17 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 31 May 12 From: Bihor, Oradea ![]() |
la punctul 1:
- rulment sau - anvelope, uzate, sau uzate neuniform punctele 2-3 suport motor? This post has been edited by ecs17: 19 Nov 2013, 19:45 |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 hatchback 1.5 DCI 90CP
|
|
cosm_er |
![]()
|
merci, asa cred si eu ca e rulmentul, anvelopele par a fi ok,neuzate, ramane de vazut la celelate probleme!!?
|
--------------------
Renault
Megane II
- CL20CPR
dec 2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Zgomotele alea pot fi de la scutul termic desprins, deformat care atinge in toba, toba se misca odata cu actiunile care le faci cand ai zis ca auzi zgomotul.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cezar13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 4 June 13 From: Bucuresti Sector 4 ![]() |
posibil racordul flexibil de la cutie asta explica vibratia motorului si poate explica si huruitul pb daca e f uzat poate forta rulmentul intermediar al planetarei din partea dreapta
|
--------------------
Renault
Megane 2
- B513CMG
2004 1.6 16v combi
|
|
cosm_er |
![]()
|
am fost la service, rezultat: schimbat 2 rulmenti , dr fata si stg spate, am scapat de huruiala, problema cu trepidarea motorului este din cauza suportului motor spate se pare, chiar asa se numeste , este exact sub schimbator acolo , este uzat (are o parte din cauciuc), l-am cumparat si urmeaza sa merg sa il pun, mi-l dadeau la un pret cam mare la service, am ales sa il caut singur si am gasit la un pret bun,
rulmenti 230 cost de cumparare+100 lei manopera suport motor 140 lei cost cumparare , ramane de vazut cat ma costa si inlocuirea! |
--------------------
Renault
Megane II
- CL20CPR
dec 2007
|
|
cezar13 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 4 June 13 From: Bucuresti Sector 4 ![]() |
pai da ala e suportul de are iti ziceam e suportul de la cutie care sustine tot ansamblul motor+cutie
|
--------------------
Renault
Megane 2
- B513CMG
2004 1.6 16v combi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:26 |