Mufa neutilizata sub cotiera, Poate reusim sa aflam care este scopul.
![]() ![]() ![]() |
Mufa neutilizata sub cotiera, Poate reusim sa aflam care este scopul.
Encica |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 June 08 From: Constanta ![]() |
Attached thumbnail(s) 20131031_172545.jpg ( Size: 4.21mb ) Number of downloads: 448 |
||
--------------------
Renault
Laguna
- TL-58-AAR
2001 Autenthique 1.6 16v It seems they wanna finger print me and gimmie some years.They'll only get one finger while I'm shifting gears .
|
|||
t5353 |
![]()
|
![]() SSM Group: Members Posts: 51 Joined: 4 August 10 ![]() |
am eu restul la ce pleaca din acea mufa si la mine este vorba despre un carkit pentru telefon siemens cred ca se potrivea
![]() |
--------------------
renault
latitude
- il 79 bij
2011 L70Y SSM
|
|
Encica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 June 08 From: Constanta ![]() |
Am avut si eu un Carkit Alcatel montat pe ea din fabrica si totusi mufele alea nu le aveam, e legat pe undeva pe sub bord, naiba stie unde. Pe mine ma intereseaza daca bag cablul in mufa, pot utilizata jack-ul de 3.5 ca si cablu AUX IN? Nu pot proba deocamdata pentru ca masina este in service, nu-i gasesc cutie de viteze.
|
--------------------
Renault
Laguna
- TL-58-AAR
2001 Autenthique 1.6 16v It seems they wanna finger print me and gimmie some years.They'll only get one finger while I'm shifting gears .
|
|
t5353 |
![]()
|
![]() SSM Group: Members Posts: 51 Joined: 4 August 10 ![]() |
OK mai in detaliu mufele alea de 3.5 mm sau cat naiba or fi intrau in cutia car kitului una pentru microfon cealalta pt boxele masini sa poti auzi persoana cu care vb iar pt aux nici nu incape vorba stiu ce i-ti doresti tu doar ca la cd playerul tau lipseste aceasta optiune.
PS la cutia pe care o am eu are chiar si o mufa pentru modem de internet ![]() |
--------------------
renault
latitude
- il 79 bij
2011 L70Y SSM
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Si eu am carkit pe masina ...al meu cred ca e pentru nokia... in fine ... m-am tot gandit daca se poate improviz in vreun fel acel kit, pentru a fi folosit ca AUX la masina si sa pot sa il conectez la un MP3 player....
Daca aveti idei sunt deschis ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:23 |