Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Mufa neutilizata sub cotiera, Poate reusim sa aflam care este scopul.

Encica
post 31 Oct 2013, 17:39
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Constanta

Stim cu totii de mufa aia neutilizata de sub cal/cotiera. Ei bine, astazi am gasit la dezmembrari continuarea acelei mufe, care se bifurca la un moment dat in doua parti: O mufa mica, alba, din ABS, cu 4 slot-uri si doua jack-uri, unul de 2.5mm respectiv 3.5mm. Intrebarile mele sunt asa:

1. La ce foloseste pana la urma mufa aia si de ce nu avem toti aceasta "prelungire", tinand cont de faptul ca nici cea de pe care am demontat nu avea foarte multe optiuni. 2. Care ar fi rolul mufei mici din ABS(rosu, galben, negru, albastru)- mie imi suna a ceva alimentare+anexa 3. Exista posibilitatea ca cele de 2.5mm respectiv 3.5mm sa functioneze ca, cablu de AUX IN doar prin introducerea "prelungirii" in mufa respectiva, neutilizata pana acum?

Anexez si o poza cu cablul respectiv sa va puteti da seama despre ce vorbesc.

Attached thumbnail(s)
20131031_172545.jpg ( Size: 4.21mb ) Number of downloads: 448

--------------------
Renault Laguna - TL-58-AAR 2001 Autenthique 1.6 16v
It seems they wanna finger print me and gimmie some years.They'll only get one finger while I'm shifting gears .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
t5353
post 31 Oct 2013, 18:21
Post #2

SSM

am eu restul la ce pleaca din acea mufa si la mine este vorba despre un carkit pentru telefon siemens cred ca se potrivea happy.gif

--------------------
renault latitude - il 79 bij 2011 L70Y
SSM
+
Encica
post 1 Nov 2013, 14:53
Post #3

Membru incepator

From: Constanta

Am avut si eu un Carkit Alcatel montat pe ea din fabrica si totusi mufele alea nu le aveam, e legat pe undeva pe sub bord, naiba stie unde. Pe mine ma intereseaza daca bag cablul in mufa, pot utilizata jack-ul de 3.5 ca si cablu AUX IN? Nu pot proba deocamdata pentru ca masina este in service, nu-i gasesc cutie de viteze.

--------------------
Renault Laguna - TL-58-AAR 2001 Autenthique 1.6 16v
It seems they wanna finger print me and gimmie some years.They'll only get one finger while I'm shifting gears .
+
t5353
post 1 Nov 2013, 16:37
Post #4

SSM

OK mai in detaliu mufele alea de 3.5 mm sau cat naiba or fi intrau in cutia car kitului una pentru microfon cealalta pt boxele masini sa poti auzi persoana cu care vb iar pt aux nici nu incape vorba stiu ce i-ti doresti tu doar ca la cd playerul tau lipseste aceasta optiune.

PS la cutia pe care o am eu are chiar si o mufa pentru modem de internet
wink.gif

--------------------
renault latitude - il 79 bij 2011 L70Y
SSM
+
postasu
post 1 Nov 2013, 16:56
Post #5

Membru autentic

From: Timisoara

Si eu am carkit pe masina ...al meu cred ca e pentru nokia... in fine ... m-am tot gandit daca se poate improviz in vreun fel acel kit, pentru a fi folosit ca AUX la masina si sa pot sa il conectez la un MP3 player....
Daca aveti idei sunt deschis biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna III - TM ...... 2008
Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw,

Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata"
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 01:23
Dacia