suspensia?
![]() ![]() ![]() |
suspensia?
mariusik81 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 22 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
1995/c3g
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mercedes SLS AMG ... merge ca unsa ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alexkovacs81 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 18 December 09 ![]() |
Cred ca cel mai bine s-ar potrivi suspensia de pe Twingo...
Acum serios, de ce ai impresia ca s-ar potrivi suspensia de pe alta masina si ai iesi mai ieftin decat cu suspensia de Twingo? Din cate vad eu, posibilitatile sunt: 1. ai supensie sport reglabila, in care caz este posibil sa ai si o cheie folosita la reglare, cum ti s-a spus in topicul celalalt. Daca nu ai cheie, este posibil sa te poata ajuta un service, sa aiba ei o cheie potrivita si sa-ti regleze suspensia. 2. ai supensie sport nereglabila, in care caz ar trebui schimbata suspensia. Si in cazul asta s-ar putea sa primesti mai rapid un raspuns la un service. Nu sunt vreun cunoscator in domeniu, doar mi-am dat cu parerea... Nu stiu tu de unde esti si cat sunt de bune service-urile in zona ta, dar la mine, la Sfantu Gheorghe, avem reprezentanta Renault si lucreaza foarte bine, sunt foarte multumit de ei si eu m-as duce la ei pentru un sfat. |
--------------------
Renault
Twingo
- CV 04 EGJ
2001
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
De potrivit se pot potrivi de la toate, adaptandu-le....
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
mariusik81 |
![]()
|
Din cate stiu eu, suspensia sport ramane tot sport chiar daca o reglezi...ridici sau cobori masina doar! Parerea mea, eu pe fata am mai ridicat-o putin. Oare ca sa se moaie suspensia trebuie ridicata sau coborata?
|
--------------------
Renault
Twingo
1995/c3g
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Ai incercat sa le pui cocolino?
![]() Daca nu vrei suspensie sport cauta sa faci un schimb cu cineva care are suspensie OEM si vrea sport si ai rezolvat problema. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
mariusik81 |
![]()
|
As fi de acord si asa, cu toate ca suspensia mea a costat 280E si mai este inca in garantie...
|
--------------------
Renault
Twingo
1995/c3g
|
|
mariusik81 |
![]()
|
oare merge sa pun telescoapele originale de twingo si arcurile sa le pastrez pe astea de la suspensia sport TAtechix?
|
--------------------
Renault
Twingo
1995/c3g
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 19:21 |