Demontare panou (fata usa) Laguna III, Demontare fata usa pasager-dreapta.
![]() ![]() ![]() |
Demontare panou (fata usa) Laguna III, Demontare fata usa pasager-dreapta.
maytow_airis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 20 August 09 From: Alta Tara ![]() |
Attached thumbnail(s) 20131019_133120__800x600_.jpg ( Size: 113.1k ) Number of downloads: 896 20131019_131117__800x600_.jpg ( Size: 203.66k ) Number of downloads: 786 |
||
--------------------
renault
Laguna 2, Laguna 3
Expresion, 2009 1.5 dci 110cp (fara FAP)
|
|||
ariciul76 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 4 April 09 ![]() |
In completare:
daca dupa demontarea fetei usii ajungeti sa demontati si incuietoarea (din cauza careia nu se mai deschide usa din telecom), atentie la remontare, cablul care deschide geamul SA FIE IN POZITIA CORECTA. Daca nu este in pozitia corecta (cum am patit-o eu), veti remonta totul, apoi veti constata sa geamul nu se mai deschide complet si mai si trozneste de zici ca se rupe. Asta din cauza ca cablul nu poate face cursa completa. |
--------------------
renault
Laguna 2.0 dci CVA
2008
|
|
maytow_airis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 20 August 09 From: Alta Tara ![]() |
Usa nu se mai incuie din telecomada,dar daca insist,se incuie pana la urma,de descuiat se descuie fara prob. E de vina Actuatorul?chestia aia din plastic din interiorul portierei? sau pur si simplu incuietoarea e de vina...
La tine cum a fost ? |
--------------------
renault
Laguna 2, Laguna 3
|
|
florin232 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 12 May 15 ![]() |
Multumesc maytow , ma ajutat foarte mult , ai o bere rece 😊
|
--------------------
Renault
laguna
2007/laguna 3/2.0 cdi
|
|
maytow_airis |
![]()
|
Dar ce ai schimbat pe acolo? Ca ușa dreapta față o încui din cheie ...
|
--------------------
renault
Laguna 2, Laguna 3
|
|
gop5000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 July 07 ![]() |
Super tutorial. Merci
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
1.5 DCI 82 CP (CHIP-105 CP)PRIVILEGE 2005
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Salut
Foarte util tutorialul. Eu am fost nevoit sa il desfac din cauza ca broasca de la usa din dreapta facea figuri, in sensul ca numai cand vroia ea se debloca. ( senzorul functiona, din interior puteai deschide usa). Legat de broasca cel mai simple este sa se scoata nitul cu care este prins in usa suportul de maner + senzor. Dupa ce extragi nitul se poate scoate usor manerul + broasca afara. La mine problema a fost ca in motorasul din interiorul broastei a intrat vaselina. Curatat motorasul, pus la loc, totul merge. Actiunea am facut-o impreuna cu AdR!@n Good luck |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
Bogdan_BMX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 June 17 ![]() |
Stiti cumva un tutorial asemanator pentru Laguna 2 ph2 ?
Cred ca s-a rupt ceva la macaraua care ridica geamul, s-a auzit un pocnet cand a ajuns la capat de cursa la inchidere si acum doar coboara. La ridicare se aude cum invarte motorasul dar nu se mai ridica geamul si trebuie sa-l ridic cu mana. Acum sta lipit cu banda adeziva deoarece poate fi impins cu mana in jos... Stie cineva cum se desface panoul ca sa pot vedea ce s-a intamplat ? |
--------------------
Renault
Laguna II Ph.2
2006 1.9 DCI GrandTour
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:20 |