Opel Rekord C - 1967, O parte din istorie
![]() ![]() ![]() |
Opel Rekord C - 1967, O parte din istorie
kenzo103 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu te pot ajuta cu info cerute, dar iti urez mult succes!!!
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ai in constanta unii din cei mai priceputi in ale opel-urilor vechi. Incearca sa dai de ei, din cate am auzit sunt baieti extrem de saritori
http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=56239 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Mi-ai adus aminte de prima mea mașină: Opel Rekord 1.9S din '78 (modelul "mai nou" decât a ta).
Cât de dragă-mi era... Dar asta se întâmpla acu' vreo 14-15 ani. De atunci am păstrat confortul scaunelor drept standard în alegerea mașinilor ![]() Succes cu renovarea, postează și niște poze cu etapele prin care trece. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
kenzo103 |
![]()
|
O poza de astazi.
Attached thumbnail(s) 20131014_173230.jpg ( Size: 2.59mb ) Number of downloads: 1476 |
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Foarte frumoasa, dar de ce anvelopele de pe spate au alte dimensiuni?
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
kenzo103 |
![]()
|
Anvelopele de pe spate sunt originale 6.40-13 4PR, cele de pe fata sunt provizorii pana o sa gasesc unele la fel la un pret acceptabil.
|
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Poti sa le lasi asa, chiar mai bombate pe spate...arata bine la caroseria aia,aduce a muscle car american.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Foarte frumoasa masina, e si pe-aici pe langa mine (sect 1) una albastra, pacat ca proprietarul n-o ingrijeste deloc, sta si rugineste.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Arată super mașinuța
![]() Fu scumpă? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kenzo103 |
![]()
|
Multumesc celor ce apreciaza masinile vechi, masina arata bine " din avion" in realitate mai sunt foarte multe de facut, intentionez sa schimb cauciucurile fata cu unele originale - sunt trecute la " to do list"
|
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Felicitari pentru alegere si determinare (in a termina restaurarea inceputa de altcineva).
![]() Te-ai gandit sa cauti si sa te inscri apoi pe un forum dedicat marcii din afara (poate chiar din Germania)? Asta a-propos de "schema" de care ai nevoie pt instalatia de racire. ![]() This post has been edited by turbodxman: 14 Oct 2013, 22:06 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
kenzo103 |
![]()
|
Update :
Nu am reusit sa mai fac prea multe la masina. Lucruri bune: am reusesc sa montez noul radiator pe masina inclusiv si toate furtunasele care ii lipseau, am achizitionat si inlocuit cablul de la vitezometru, fise noi pt buji si cam atat. Astepta sa fie montate urmatoarele : un set nou de mochete, radio original, triple stopuri, toba finala, fetele de usi interioare noi, lampa iluminat nr inamatriculare, lampa noua iluminat interior si alte lucruri marunte. Lucruri rele : am costatat ca dupa ce m-am chinuit jumatate de zi sa montez bordul la loc, ceasul nu vrea sa mai functioneze asta dupa ce am testat totul cu bordul demontat, urmeaza sa mai fac inca o data aceasta operatiune... Ce parere aveti despre vopsirea plafonului interior cu un spray special pentru material textil ? a mai incercat cineva ? Al meu este destul de ingalbenit, inegrit, afumat... si nu cred ca am nicio sansa sa-l scot ca nou. De inlocuit este relativ ieftin, dar nu-si asuma nimeni riscul la demontarea chederelor ca nu se vor rupe. 20131231_105246.jpg ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 1173 20131231_105220.jpg ( Size: 1.03mb ) Number of downloads: 1087 |
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|
nicu rares |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 18 May 10 From: BUCURESTI ![]() |
frumoasa masina si completa, rar mai sunt in starea asta altele.
|
--------------------
renault
megane 1
2003 Renault=Masina buna
|
|
kenzo103 |
![]()
|
Nu am mai postat de mult timp asa ca o sa fac un scurt update la zi sper eu.
Intre timp masina a primit un kit ambreiaj nou, rulmetul de presiune se blocase si practic freca direct pe placa de presiune, am montat la interior o mocheta si un set de covorase noi, fetele de usi la interior au fost inlocuite cu unele in stare ca noua, chederele de la usi au fost inlocuite cu unele originale, a fost motata toba finala, au fost inlocuite anvelopele de pe rotile spate si cele de pe fata cu unele de dimensiuni corespunzatoare, carburatorul original Solex a primit o curatare completa si un set nou de garnituri, Am reusit sa reconditionez farurile (din 4 faruri am resit sa fac 2 in stare acceptabila. Ce planuri am pentru viitor : inlocuire rulmenti punte fata si punte spate, cei de pe puntea spate se gasesc doar pe site-uri de specialitate la preturi piperate, o data cu inlocuirea rulmentilor trebuie sa schimb si semeringurile de la planetarele spate prin care imi arunca ulei de transmisie pe saboti, un lucuru nu tocmai placut, doresc sa montez dinamul original al masinii pe care am reusit sa-l reconditionez. Am mai achizitionat o cutie de viteze SH pe care vreau s-o reconditionez (inlocuire semeringuri si garnituri si . Daca cunoasteti un meserioas rabdator prin Constanta care ocupa de cutii de viteze si pentru masini de varsta a treia va rog sa-mi spuneti. Ca si concluzie la aproximaiv un an de la achizitia masinii, costurile au depasit cu mult bugetul estimat, dar bucuria pe care mi-o aduce acesta masina ma recompenseaza pe masura. 2djv1ix.jpg <span class='edit'>17 Nov 2014, 22:03:</span> 2ywu0c0.jpg 314b1iw.jpg 14314q1.jpg 301d9mr.jpg This post has been edited by kenzo103: 17 Nov 2014, 21:06 |
--------------------
Opel
Rekord c
1967 L
|
|
clio100rrs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 December 14 From: bucuresti ![]() |
Superb exemplar!
![]() |
--------------------
renault
clio rs
2002
- B 100 RRS
|
|
George Hermenean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 25 February 14 ![]() |
Felicitari, arata foarte bine!
|
--------------------
Oltcit
Logan
91 & 05
- BV 05 GTF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 19:11 |