Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

demontare electrovalva, cea de langa busonul de umplere ulei

mumus
post 10 Oct 2013, 15:26
Post #1

familist :)

Group: Members
From: Brasov

Doresc sa o scot si sa o curat, am vazut ca are o mufa, si un surub cu care e prinsa in motor, neputand scoate mufa, am desfacut si scos acel surub, dar electrovalva refuza sa iasa.

Doresc sa aflu cum se scoate mufa si bineinteles electrovalva, va multumesc anticipat.

PS: masina e cea din semnatura.

<span class='edit'>10 Oct 2013, 19:53:</span>
Le: Am reusit singur.

Mufa se scoate prin tragerea inspre motor a clipsului, iar electrovalva prin rasucire in sensul acelor de ceasornic, cam un sfert de rotatie, dupa care se scoate prin tragere , la remontare invers.
Mare lucru nu am curatat, ca nu prea am avut ce, in schimb in mufa am avut ulei, acolo am curatat cu spray de contacte. Vedem daca sa imbunatatit ceva dimineata, sa vedem daca mai da in gat masina. ps: am bagat in electrovalva degripant, si am scuturat bine dupa...

11 Oct 2013, 10:28:
ps: o să vă memoreze ceva defect la pinion decalor, fară să aveti eroare in bord. Eroarea sa sters si nu a mai aparut.

11 Oct 2013, 19:34:
Stie cineva cum se numeste aceasta 'electrovalva' ?

Nu o pot gasi dupa denumirea asta in magazinele online de piese auto.

Iata si poza cu piesa cu pricina. http://mysearch.sweetpacks.com/?src=6&q=el...egane+2&barid=& e poza a 2-a.

This post has been edited by mumus: 11 Oct 2013, 19:34

--------------------
Seat Toledo 2014
No more renault
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 12:14
Dacia