Eliberare cazier judiciar Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Eliberare cazier judiciar Bucuresti
h_a_c_k_e_r |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 June 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
by
Laurentziu83 @ 11 Oct 2013, 11:46
2013 ...asadar nu mi se pare nimic deplasat ca elevii fac sex in toaletele liceelor. |
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Bineinteles ca se poate!
Doar ca durata este diferita...pana la cateva zile/saptamani. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 June 13 From: Bucuresti ![]() |
Din ce am citit eu pe site-ul Politiei am inteles altceva. Ar fi bine sa fie cum zici tu.
|
--------------------
by
2013 ...asadar nu mi se pare nimic deplasat ca elevii fac sex in toaletele liceelor. |
|
cosmin_angh3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 July 10 From: Bucuresti ![]() |
În mun. București, la unitățile de poliție subordonate Poliției Capitalei, certificatele de cazier judiciar pentru persoanele fizice se eliberează astfel:
a) pe loc, la Secțiile 1 – 26 Poliție, Compartimentele de Relații cu Publicul, pentru: - solicitanții – cetățeni români, fără antecedente penale – născuți în mun. București; - solicitanții – cetățeni români, fără antecedente penale – născuți în alte județe, domiciliați sau cu reședința în termenul de valabilitate în mun. București. |
--------------------
Renault
Megane 2.2,2007/1.6 16V Megane 3 1.5dci 110
Dacia Logan,2017/1.5
|
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
Din chestia demai sus eu inteleg ca nu pot pentru ca nu am domiciliu in Bucuresti, adica viza de flotant sau cum ii zice.
Inteleg bine sau nu? ![]() |
--------------------
by
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu poti pe loc.....doar in termenul indicat.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
Am inteles . Voi merge saptamana aceasta sa o rezolv.
|
--------------------
by
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Eu am scos cazier de la sectie din Bucuresti fara viza de flotant si mi l-au dat dupa cateva zile, parca dupa 5 zile lucratoare. Nu am inteles totusi de ce, nu e o singura baza nationala?
|
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Ba da, si poate fi aceesata de oriunde. Asta e un moft (un fel de ordin interior nescris) al polizailor. Si stiu asta de la unu' de-al lor.
PS. De mult n-am mai auzit de viza de flotant... vad ca iar se pune pe tapet. Astia fac totul ca sa-ti complice viata si sa vezi tu ce mult muncesc ei. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
h_a_c_k_e_r |
![]()
|
Am rezolvat azi cu cazierul.
In concluzie, acesta se poate scoate din orice oras al tarii, indiferent de locul nasterii. Eu am fost la sectia 14 de politie si mi l-au dat pe loc. In 5 minute am rezolvat tot. ![]() |
--------------------
by
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:18 |