probleme introducere cod .. ajutorr!
![]() ![]() ![]() |
probleme introducere cod .. ajutorr!
unpryntz |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 September 13 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
1997
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Te ajuta fereastra "Cauta" ca este descris detaliat pe forum.
Nu din pedala se introduce codul....ci din butonul de inchidere. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
unpryntz |
![]()
|
pai da eu nu am led la butonul de inchidere .. si calculatorul zice ca din pedala si din butonul de la bc. si totul e ok pana apare prima liniuta .. pentru prima cifra dar nu merge sa il bag ma gandesc sa nu fie problema unde am schimbat clapeta de acceleratie??
|
--------------------
renault
laguna
1997
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Ce treaba ai cu led-ul din buton?
Daca tie i-ti zice calculatorul atunci asa sa faci. Ala din bord trebuie urmarit....citeste pe forum ca este explicat mai bine! @+ This post has been edited by espacern: 27 Sep 2013, 11:12 |
--------------------
.
.
.
|
|
unpryntz |
![]()
|
am cautat crede-ma pe forum .. ore in sir .. si am incercat toate modalitatile.. nu a mers.. o sa incerc si cum zici tu ..
27 Sep 2013, 12:38: am incercat si din buton si nimic.. ma poate ajuta cineva? imi apare code _ si nimic ... nu merge sa bag codul ... ceva sugestii! This post has been edited by unpryntz: 27 Sep 2013, 12:38 |
--------------------
renault
laguna
1997
|
|
unpryntz |
![]()
|
chiar nimeni nu ma poate ajuta si pe mine???? posibil sa fie de vina clapeta de acceleratie ca am schimbat`o ? helpppppppppppppppp
|
--------------------
renault
laguna
1997
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
Haideti sa nu ne mai dam rotunzi !!! Daca stie cineva si poate sa-l ajute este rugat sa o faca, altfel ce rost isi mai are acest forum.
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(Lupan Daniel @ 3 Oct 2013, 18:15) altfel ce rost isi mai are acest forum? Sa postam fara rost...se pare. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
Postez inutil, stergeti peste vreo doua zile si apostrofati-i pe cei ce mai incearca.
@unpryntz: vezi cum te descurci cu ce este aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=248023&hl= si.....http://www.reno.ro/Cod-imobilizator-t165823.html si... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=85820&st=30 : ( vezi ca spune ceva katalin03) This post has been edited by Lupan Daniel: 3 Oct 2013, 20:07 |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
unpryntz |
![]()
|
va multumesc frumos pentru replay-uri.. eu ma gandesc sa fac un strap ceva la mufa de la potentiometrul de la pedala.. ca fiind de fiat asta pus acum de mine e posibil sa nu vada calculatorul ca este apasata pedala la maxim. cum cere calulatorul pentru introducerea codului.. ? stie cineva care sunt conexiunile la potentiometru?
10 Oct 2013, 20:43: si inca ceva poate stie cineva .. bieleta antirasturnare(suportul de vine intre motor si cutie ) se potriveste de super nova solenza aveti idee pe laguna 1? This post has been edited by unpryntz: 10 Oct 2013, 20:43 |
--------------------
renault
laguna
1997
|
|
unpryntz |
![]()
|
chiar nu stie nimeni ?
|
--------------------
renault
laguna
1997
|
|
unpryntz |
![]() ![]()
|
tin sa va anunt ca am rezolvat problema.. era de la clapeta de acceleratie .. am inlocuit pe cea de pe masina care este de fiat cu una de ranault si a mers sa introduc codul fara problema .! in legatura cu bieleta daca stie cineva si vrea sa dea o mana de ajutor .. as fi recunoscator ..
|
--------------------
renault
laguna
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:09 |