Ce este piesa din poza?
![]() ![]() ![]() |
Ce este piesa din poza?
Injineru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 25 November 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) Photo0142.jpg ( Size: 630.42k ) Number of downloads: 613 |
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Break
2008
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Furtunul intra in baterie si permite"respiratia" ei.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
vic_nimirceag |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 5 May 13 ![]() |
Salut
Este conectat la baterie si foloseste pentru eliminat gazele produse de aceasta. Un salut |
--------------------
Renault
Megane II, 1,5dci
2005
|
|
Injineru |
![]()
|
Multumesc mult domnilor... As mai avea o nelamurire. De la pompita de lichid parbriz merg 2 furtunase. una ptr fata si una ptr spate. furtunasul ptr partea fata am reusit s-o cuplez, dar ptr spate nu stiu unde trebuie.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Break
2008
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
E la misto topicul asta?
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Injineru |
![]()
|
QUOTE(espacern @ 21 Sep 2013, 23:27) Nu este la misto topicu asta Espacern. Ci sunt atat de paralel cu mecanica (si in special cu renault) incat mi-ar fi jena sa duc masina la un service doar ca sa imi lege aia furtunasul de la stergatoare. Habar n-am pe unde merge solutia la stergatoare si as vrea sa stiu. Daca nu ma puteti ajuta, imi spuneti, si ma apuc de cautat pe altundeva sau nu-mi mai sterg luneta... Multumesc... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Break
2008
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Injineru @ 21 Sep 2013, 23:56) Multumesc mult domnilor... As mai avea o nelamurire. De la pompita de lichid parbriz merg 2 furtunase. una ptr fata si una ptr spate. furtunasul ptr partea fata am reusit s-o cuplez, dar ptr spate nu stiu unde trebuie. ![]() Spui că din pompă pleacă două furtune, ceea ce înseamnă că acolo e totul în regulă. Te plângi totuși că trebuie să cuplezi furtun pentru spălătorul lunetei. Unde anume e desprins acesta, că nu prea ai dat suficiente explicații. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Injineru |
![]()
|
QUOTE(gabizegrean @ 22 Sep 2013, 20:25) Spui că din pompă pleacă două furtune, ceea ce înseamnă că acolo e totul în regulă. Te plângi totuși că trebuie să cuplezi furtun pentru spălătorul lunetei. Unde anume e desprins acesta, că nu prea ai dat suficiente explicații. Am mentionat ca stropitoarele ptr parbriz le-am cuplat... Daca din pompita IES 2 furtunase, inseamna ca acolo sunt cuplate deja, si nu stiu unde trebuie cuplat ca sa mearga pana in spate la luneta...ca furtunul care merge pana in spate, nu-i toata dintr-o singura bucata.... din motoras imi iese un furtunas de aprox 30 cm .. care trebuie cuplat mai departe... This post has been edited by Injineru: 23 Sep 2013, 17:59 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Break
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:31 |