ANTIPOLLUTION A CONTROLER, tremurat si consum mare
![]() ![]() ![]() |
ANTIPOLLUTION A CONTROLER, tremurat si consum mare
dandanDAN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 September 11 From: Alba Iulia AB ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.6 16V
- AB
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Bobina/e?
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Bobinele de inductie. Sau bujiile.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dandanDAN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 September 11 From: Alba Iulia AB ![]() |
Am probat bobinele si functionau .
A mai patit cineva asa ceva ? This post has been edited by dandanDAN: 15 Sep 2013, 21:01 |
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.6 16V
- AB
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Clapeta?
Fulia defazoare? Etc.... Mai bine faci o diagnoza! @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
dandanDAN |
![]()
|
ms pt raspunsuri
azi ma duc sa fac o diagnoza si va tin la curent |
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.6 16V
- AB
|
|
espacern |
![]()
|
Cum ai controlat functionarea bobinelor?
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
dandanDAN |
![]()
|
am rezolvat problema erau bobinele de inductie duse respectiv 2 buc
pt. @espacern deconectam cate o mufa de la bobine si incepea sa tremure dar diferenta nu era prea mare fata de cum facea This post has been edited by dandanDAN: 16 Sep 2013, 18:46 |
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.6 16V
- AB
|
|
espacern |
![]()
|
Pai tocmai asta este....ca nu asa se verifica.
Se scoate bobina cu totul de pe bujie fara sa deconectezi mufa din ea. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
dandanDAN |
![]()
|
ok ms espacern este bine de stiut
o zi faina ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.6 16V
- AB
|
|
pipanalx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 17 May 10 ![]() |
prblema asta o am si eu....numai de la bobine se poate intampla??mie nu imi tremura...
This post has been edited by pipanalx: 28 Mar 2016, 22:18 |
--------------------
renault
laguna
2006
- vl 84 pia
|
|
budyspy |
![]()
|
ce nu te omoara, te intareste!!!!! Group: Members Posts: 88 Joined: 16 August 07 From: slobozia ![]() |
eu am la fel. mi s-a aprins de putin timp acest mesaj, dar stiam ca tine de egr. am probat mai demult cu mufa scoasa si a avut acest mesaj, desi stiam ca partea mecanica nu mai functiona din cauza unor rotite mancate, clapeta mi-a ramas inchisa, asa ca nu am avut problema decat prin persistenta unei erori pe tester. acum mi-a aparut mesajul, nici eu nu-mi mai explic. poate cineva sa ajute cu un rapsuns?
29 Mar 2016, 23:25: mentionez ca am o laguna II 1,9 dci 110 CP din 2007. 30 Mar 2016, 21:35: Am rezolvat : sunt bujiile. Trebuiesc schimbate. This post has been edited by budyspy: 30 Mar 2016, 21:35 |
--------------------
renault
laguna II
2007/1,9 dci/expression
|
|
espacern |
![]()
|
Care bujii ca sunt mai mai multe....unele montate pe motor si altele pe incalzitor?
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 00:37 |