conducta centrala de frana sparta, un pic de ajutor
![]() ![]() ![]() |
conducta centrala de frana sparta, un pic de ajutor
anamarie |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 September 13 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2000/1.6 16v
|
|||
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Conducta s-a spart de la rugina. Merge pusa de Dacia 1300, de cupru, in loc. Si eu am patit-o la a mea, uite cum am rezolvat:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=245892&hl=conducte |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
anamarie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 September 13 From: Iasi ![]() |
andri1940:Multumesc,dar ai scapat numai cu o bucata
![]() ![]() This post has been edited by anamarie: 14 Sep 2013, 00:07 |
--------------------
renault
megane
2000/1.6 16v
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Am avut si eu acceasi problema si este destul de complicat de "fabricat" o conducta noua din motive de traseu.
Am ales o alta conducta SH si....GATA! Dupa schimbare trebuie aerisita toata instalatia+ lichid nou. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
anamarie |
![]()
|
espacern:ai schimbat o singura conducta sau le-ai schimbat pe ambele?ma gandesc ca trebuie schimbate ambele chiar daca e crapata numai una.eu am un megane break,2000,1.6 16v.oare de la ce masini se potrivesc si ce caracteristici are conducta originala(diametru,fileturi,lungime).poate s-a mai confruntat cineva si imi da o idee,ca nu stiu unde sa mai caut.
Colac peste pupaza,i-am schimbat toata articulatia si suspensia fata saptamana trecuta totul ca sa stau cu ea in fata blocului ![]() ![]() This post has been edited by anamarie: 14 Sep 2013, 10:07 |
--------------------
renault
megane
2000/1.6 16v
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Eu am luat de pe un hatchback si am montat pe break.
Sunt identice la lungime. Am schimbat doar conducta care era corodata si prezenta un por pe unde se scurgea lichid......cam ca la tine. Conducta are un traseu destul de sinos si cum este prinsa in multe cleme pe sub masina varianta SH a fost cea mai confortabila. Atentie la manipulare si montaj pentru ca este destul de subtire si fragila. @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
anamarie |
![]()
|
Multumesc espacern
|
--------------------
renault
megane
2000/1.6 16v
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Bafta,"anamarie" si stima...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
anamarie |
![]()
|
Hello.
Ma poate ajuta un coleg in iasi cum imi pot rezolva problema?Nu am reusit sa gasesc la dezmembrari nici cum sa le fac noi.Sunt in pana de idei.... ![]() Mersi |
--------------------
renault
megane
2000/1.6 16v
|
|
espacern |
![]()
|
Gasesti pe forum persoane care dezmembreaza Megane.
Daca nu doresti varianta SH atunci ramane concesionarul Renault sau alt garaj serios care sa faca reparatia cu piesa noua. Nu este o lucrare chiar asa dificila dar pentru ca trebuie un pic de experienta si mai ales ca se lucreaza la un sistem de siguranta trebuie executata de cineva priceput. Daca erai din Bv.te ajutam cu placere! @+ |
--------------------
.
.
.
|
|
nepotu87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 June 12 ![]() |
Anemarie, eu dezmembrez un renault megane coupe, nu stiu daca conductele centrale sunt la fel, dar daca se potrivesc sigur o sa ne intelegem, stiu cum e sa stai cu masina in fata blocului sau in garaj! O seara buna
|
--------------------
renault
megane
2001 coupe
- B 12 NPT
|
|
dan_g |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 10 From: Iasi ![]() |
Coupe-ul are ampatamentul mai mic, deci nu cred ca se potrivesc.
|
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:41 |