Led-uri semnalizari
![]() ![]() ![]() |
Led-uri semnalizari
Vallybz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cauta sub volan in stanga.
@+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
trebuie demontat plasticul de sub volan? ca si asa maine vreau sa il dau jos sa ajung la maneta de la cb
|
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu trebuie demontat acel plastic poate acela din stanga volanului dar ajungi la el si fara demontare.
Lasa semnalizarea sa functioneze si identifica pozitia releului dupa zgomot.....mai bine! @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Vallybz |
![]()
|
Salut. Cu semnalizarile o sa rezolv in weekend cand o sa le modific parametrii din uch, in schimb aseara am montat leduri pe pozitie+frana. Imi da "eroare in bord". Cand franez se stinge drl-ul, iar afisajul in bord al kilometrilor se intuneca. Am cum sa fac ceva sa imi dispara aceasta " eroare"?
|
--------------------
Renault
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
BogDan1981 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 10 ![]() |
Salut aceasi problema o am si eu dupa ce mi-am montat leduri de semnalizare pe fata,lateral si spate, am costatat ca cele dupa spate nu vroiau in ruptul capului sa functioneze iar in bord clipaceau foarte repede. Am renuntat la ele. Iar la pozitie si frana la fel imi da si ele eroare la apasarea franei si mai ezact in momentul in care aprind pozitia se aprind stopurile pe spate+ si cel de pe luneta(se vede de parca as merge cu pedala calcata usor), iar la apasarea pedalei de frana lumineaza un pic mai tare.
|
--------------------
Renault
Megane I Classic 1,6 16V
2002/motor 1598, 79kw /Benzina
- TR 23 HEY
|
|
krapcarasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.912 Joined: 25 November 08 From: Suceava ![]() |
am avut problema similara , am rezolvat cu dioda in serie cu pozitia spate la ambele triple(la calcarea franei becul intoarce in jur de 3 V spre pozitii cand acestea sunt stinse si se lumineaza ceasurile); pt a putea pune led-uri pe semnalizare se pune o rezistenta pe releu http://www.daciaclub.ro/Modificare-releu-s...re-t267541.html
This post has been edited by krapcarasu: 27 Nov 2013, 00:59 |
--------------------
Renault
Megane 1.4 16 v
1999
- sv
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:44 |