Calculatoare care necesita devirusare urgenta
![]() ![]() ![]() |
Calculatoare care necesita devirusare urgenta
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Pai cine e asta?
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
alex |
![]()
|
Nu stiu, m-am gandit ca este cineva de pe forum. Primesc un mesaj, infectat, la cateva ore de la host-ul asta.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
OrgName: RIPE Network Coordination Centre
OrgID: RIPE Address: Singel 258 Address: 1016 AB City: Amsterdam StateProv: PostalCode: Country: NL ReferralServer: whois://whois.ripe.net NetRange: 193.0.0.0 - 193.255.255.255 CIDR: 193.0.0.0/8 NetName: RIPE-CBLK NetHandle: NET-193-0-0-0-1 Parent: NetType: Allocated to RIPE NCC NameServer: NS.RIPE.NET NameServer: NS2.NIC.FR NameServer: SUNIC.SUNET.SE NameServer: AUTH03.NS.UU.NET NameServer: SEC1.APNIC.NET NameServer: SEC3.APNIC.NET NameServer: TINNIE.ARIN.NET Comment: These addresses have been further assigned to users in Comment: the RIPE NCC region. Contact information can be found in Comment: the RIPE database at http://www.ripe.net/whois RegDate: 1992-08-12 Updated: 2003-09-19 OrgTechHandle: RIPE-NCC-ARIN OrgTechName: RIPE NCC Hostmaster OrgTechPhone: +31 20 535 4444 OrgTechEmail: search-ripe-ncc-not-arin@ripe.net |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
asarban |
![]()
|
Este cineva de la Iasi!
De la universitatea tehnica GH Asachi! Sa vedem cine din "prietenii" nostri sunt din Iasi si vor sa faca rau! Am eu unul in minte dar..ma rog! |
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
asarban, auzi mah, tu cind vezi TUIASI, mai dai search pe ripe. net ????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apropos, ala care crezi tu, este din Focsani, nu din Iasi. Nu zic ca n-ar avea posibilitatea sa foloseasca anumite chestii (nu zic ce ca-i dau idei) dar parea destul de catranit ca i s-a taiat accesul, deci eu l-as cam scoate din ecuatie. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Alex, la topicul asta http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=2620 nu pot vedea ultimele mesaje (am ramas la mesajul meu de ieri). Ai idee ce se intimpla ?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE asarban, auzi mah, tu cind vezi TUIASI, mai dai search pe ripe. net ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Apropos, ala care crezi tu, este din Focsani, nu din Iasi. Nu zic ca n-ar avea posibilitatea sa foloseasca anumite chestii (nu zic ce ca-i dau idei) dar parea destul de catranit ca i s-a taiat accesul, deci eu l-as cam scoate din ecuatie. Io nu la ala ma gandeam ci la alalat! Adica la bbbbbbbbb.bbb daca pricepi aluzia! |
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Alex, la topicul asta http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=2620 nu pot vedea ultimele mesaje (am ramas la mesajul meu de ieri). Ai idee ce se intimpla ? Fa si tu click pe pagina 2! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
vedeti ca serverul unde este hostat forumul sa nu aibe relay server activ
zic si io |
-------------------- |
|
alex |
![]()
|
Nu conteaza relay-ul. Virusii trimit mail-uri cu header-ul modificat.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am primit de pe forum: puta!!!.exe, scrv.exe, si inca doi. Nortonul 2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
alex |
![]()
|
Pai daca il primesti de la niste adrese "constante" incearca sa blochezi mail-urile de la acele adrese.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
bogdanescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 21 August 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp
2006
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Multzam!
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:02 |