Scurgere apa in habitaclu, Renault Laguna 1998
![]() ![]() ![]() |
Scurgere apa in habitaclu, Renault Laguna 1998
darksleep |
![]() ![]()
|
||
![]() Za software developer Group: Members Posts: 351 Joined: 23 April 13 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I Phase II
1999 Kia Ceed 1.6 GDI @ 2016
|
|||
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
pe la usa din spate intra pe sub fata de usa din interior se prelinge pe cablajele din usa
bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
alexco |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 27 June 12 From: Baia Mare ![]() |
http://www.renault-laguna.com/forum/tuto-d...riere-t426.html
e probabil dezlipita membrana de pe interiorul usii, la mine asa a fost. Bafta! PS: la mine e mai nasol, intra pe undeva in portbagaj ... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1999 1.6 16V +GPL
|
|
hardinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 28 October 10 From: Slobozia/Ialomita ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic , problema mea e aceeasi , doar ca scurgerile vin din partea dreapta a parbrizului si se scurge pe stalp pana pe carpeta din dreapta fata. Daca ma poate ajuta cineva sa-mi explice cum sa dau jos plasticul acela care acopera parbrizul in partea din dreapta si se duce pana in spatele masinii. E un fel de scurgere si mi-e teama ca daca trag tare de ea se rupe.
This post has been edited by hardinc: 2 Sep 2013, 09:50 |
--------------------
Renault
Laguna 1.1
1995, 1.8 RT
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(hardinc @ 2 Sep 2013, 09:50) Ca sa nu mai deschid alt topic , problema mea e aceeasi , doar ca scurgerile vin din partea dreapta a parbrizului si se scurge pe stalp pana pe carpeta din dreapta fata. Daca ma poate ajuta cineva sa-mi explice cum sa dau jos plasticul acela care acopera parbrizul in partea din dreapta si se duce pana in spatele masinii. E un fel de scurgere si mi-e teama ca daca trag tare de ea se rupe. atunci verifica antena ca pe acole poate intra apa in masina si se prelinge pe cablu(foarte greu) sau poate fi parbrizul dezlipit ca sa dai ornamentul de pe stalpul din fata trebuie sa desfaci in partea de sus cu torxul de 20 un surub(faza a doua , faza 1 nu are acel surub) apoi tragi de il in lateral tot din partea de sus, dupa care ridic in sus sa iasa din bord bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
hardinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 28 October 10 From: Slobozia/Ialomita ![]() |
Am rezolvat la antena , nu pe acolo da . Si ma refeream pe afara , la scurgerea aia de plastic care merge pe masina si pe langa parbriz .... inauntru stiu cum sa desfac
|
--------------------
Renault
Laguna 1.1
1995, 1.8 RT
|
|
2fast4u_dk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 6 February 10 ![]() |
Daca tot am vazut topicul asta,am zis ca hai sa intreb si eu,ca sunt curios de mor.
De 1 an si ceva,atunci cand ploua,gasesc tot timpul carpeta de la sofer uda. Anul trecut am dat jos scaunele,am ridicat toata carpeta pana am ajuns la tabla, dar nu am gasit nici o gaura,nimic.Pe sub masina la fel m-am uitat si nu am gasit nimic. Am vreo solutie?Uneori am mai multa apa pe carpeta decat la stropitori. |
--------------------
Renault
Laguna
1994,1.8 90CP
|
|
dorin85 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 26 October 08 ![]() |
QUOTE(2fast4u_dk @ 2 Sep 2013, 22:48) Daca tot am vazut topicul asta,am zis ca hai sa intreb si eu,ca sunt curios de mor. De 1 an si ceva,atunci cand ploua,gasesc tot timpul carpeta de la sofer uda. Anul trecut am dat jos scaunele,am ridicat toata carpeta pana am ajuns la tabla, dar nu am gasit nici o gaura,nimic.Pe sub masina la fel m-am uitat si nu am gasit nimic. Am vreo solutie?Uneori am mai multa apa pe carpeta decat la stropitori. Salut, desfa fata de usa si relipeste acea folie care este lipita cu un fel de mastic sau ce o fi. (verifica mai ales partea cea mai de jos, pe acolo ajunge apa in masina) succes. |
--------------------
renault
laguna 1
1998 1.6i 16V
- SB-02-DOR
|
|
2fast4u_dk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 6 February 10 ![]() |
Multumesc din suflet.O sa fac asta cat de repede
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
1994,1.8 90CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:34 |