Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Montare faruri PH2 pe PH1, Si modul Climatronic

holtandrei
post 24 Aug 2013, 20:35
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Am si eu o intrebare,

Pot monta farurile de pe PH2 pe PH1 ( XENON ) fara ca sa schimb bara fata, aripi , masca, capota, aripi interioare? adica se potrivesc sau nu

In al 2-lea rand

Pe PH1 climatronicul si cititorul de cartela sunt din 2 componente

La PH2 tot 2 componente, dar pe o singura fata ( rama )

Pot pune in PH1 modulul de clima si cel decartela cu o singura fata? Potriveste in bord?

Multumesc anticipat

This post has been edited by holtandrei: 24 Aug 2013, 20:41

Attached thumbnail(s)
0486167_Renault_Laguna_2.0_16V_Initiale_2003.jpg ( Size: 85.95k ) Number of downloads: 275
0486859_Renault_Laguna_2.0_16V_Business_Line_2006.jpg ( Size: 95.08k ) Number of downloads: 353

--------------------
Renault Laguna II Grandtour 2.2 DCi - BH 59 EIH 2003 / Dynamique
If there is no struggle, there is no progress.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
blizzard
post 25 Aug 2013, 08:51
Post #2

Membru

Group: Members
From: Norwich, UK

Salut
Farurile de pe PH2 nu se pupa cu cele de PH1. Nu sunt desenate la fel. Exact cum ai spus, trebuie schimbate aripile capota si nu stiu daca nu cumva si bara ... Ce se potriveste de pe PH2 sunt stopurile, care sunt identice cu cele de pe PH1 in ceea ce priveste constructia si dimensiunile dar sunt desenate altfel.
Despre celalalt subiect s-ar putea ca unitate de clima si cititorul sa aiba constructie similara dar pozitionarea acestora in bord precum si sistemul de prindere al panourilr de mascare sa fie diferit. Si pe mine ma bate gandul sa schimb panourile de mascare pentru cititor si unitatea de clima cu cel dintr-o singura bucata de pe PH2.
Bafta

--------------------
Renault Laguna 2 - LN52 KWK 2002, 1,8 16v Privilege
رينو لاغونا
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 17:46
Dacia