Difuzor spate central
![]() ![]() ![]() |
Difuzor spate central
suirad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 6 July 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
1.6 16v 2013
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Daca nu ploua in ea, las-o asa.
Daca ploua, mergi la garantie. O intrebare, ai cheie normala sau card? Pusesem o intrebare pe un topic alaturat si poate te poti uita. |
--------------------
.
.
.
|
|
suirad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 6 July 13 ![]() |
Am card
11 Aug 2013, 20:59: se aude un tacanit parca la sfarsitul cursei , dar deloc deranjant. Daca ai si tu Fluence 2013 poti sa-mi spui daca la tine chederul orizontal este asezat la capete peste cele verticale?Grila din parte din spate de linga tetiere spate pentru ce este? This post has been edited by suirad: 11 Aug 2013, 20:59 |
--------------------
Renault
Fluence
1.6 16v 2013
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Nu se aude nici un tacanit la turometru,
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
QUOTE(suirad @ 11 Aug 2013, 21:43) <span class='edit'>11 Aug 2013, 20:59:</span> Grila din parte din spate de linga tetiere spate pentru ce este? Pentru nimic. Probabil vreun fel de sistem de aerisire al portbagajului sau daca ai ceva mirositor in portbagaj, sa-ti miroasa si in masina. In loc sa puna rotite la aeratoarele centrale din bord, au pus grila asta de plastic in spate. Inginerie "reno", top class. Nu stiu ce fel de adezivi au folosit baietii la unele chestii de la interior, dar aeratoarele mele pentru pasagerii din spate sunt pline de un fel de "prelandez", care le blocheaza si nu pot si miscate sus/jos, stanga/dreapta. Am multe de spus dar nu mai vad rostul, teapa am luat-o acum 3 ani asa ca..... This post has been edited by ali3n_cop: 12 Aug 2013, 13:37 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Nu am observat nimic deosebit sau anormal la chedere, se asaza frumos.
Legat de tacanit, se aude atunci cand introduci cartela, nu dai drumul la motor si acul face o cursa completa. In timpul acelei curse se aude acel tacanit. |
--------------------
.
.
.
|
|
cuki46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 3 February 13 ![]() |
QUOTE(suirad @ 11 Aug 2013, 17:16) 1.Am un Fluence 2013 Privilege si am in partea din spate centru(unde e stopul de frana) o grila de plastic .stie cineva ce poate fi?Nu se aude sunet prin ea... 2. Am observat faptul ca chederul orizontal la toate geamurile este prea lung si sta peste chederele verticale ceea ce permite intrarea apei de ploaie in usa.E bine daca le tai ? 1.raspuns ali3n_cop 2.poate sa fie din cauza caldurii, sa fie prea dilatate. vezi dimineata daca distanta este tot aia. Daca da...fuga la service sa le schimbe pe garantie. Oricum nu inteleg cum la tine sunt mai lungi decat la restu, in cazu asta sigur n-a fi un lucru bun ![]() |
--------------------
2017 MB C220 /
2012 Fluence
2012
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Asa sunt periile la geamurile de pe fata numai,cad peste chederele de ghidaj ale geamului dar pot fi usor rezolvate,o sa fac eu in deseara trebusoara asta.
Legat de grila de sub luneta cred ca este o fanta de depresurizare a cabinei,la M 2.2 era pe stalpii spate,pe mine ma intriga ce usor se arunca cu noroi in masinuta asta asa din nestiinta ca e aiurea,ca e prost proiectata....fratilor dar cine va tine sa vindeti isi sa cumparati un sh asa pe gustul vostru din Jermanika? mie mi se pare mult mai bine proiectata si finisata ca M 2.2 cu un mare minus la spatiile de depozitare suplimentare care chiar imi lipsesc. This post has been edited by 99AIM: 12 Aug 2013, 15:02 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
cuki46 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 3 February 13 ![]() |
QUOTE(99AIM @ 12 Aug 2013, 14:56) Asa sunt periile la geamurile de pe fata numai,cad peste chederele de ghidaj ale geamului dar pot fi usor rezolvate,o sa fac eu in deseara trebusoara asta. Legat de grila de sub luneta cred ca este o fanta de depresurizare a cabinei,la M 2.2 era pe stalpii spate,pe mine ma intriga ce usor se arunca cu noroi in masinuta asta asa din nestiinta ca e aiurea,ca e prost proiectata....fratilor dar cine va tine sa vindeti isi sa cumparati un sh asa pe gustul vostru din Jermanika? mie mi se pare mult mai bine proiectata si finisata ca M 2.2 cu un mare minus la spatiile de depozitare suplimentare care chiar imi lipsesc. stai chill, ca si aia cu jermanika se plang la ei pe forumuri de diverse probleme, numai ca la peste 30.000 de coco zic ca ii cam dureros sa sti ca ai luat un cotetz. amu la 15000-18000 hai ca mai mere, ca doara si Dusteru ii in gama asta de pret |
--------------------
2017 MB C220 /
2012 Fluence
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 10:43 |