Problema arc dreapta, Pocneste cand ridic masina pe cric
![]() ![]() ![]() |
Problema arc dreapta, Pocneste cand ridic masina pe cric
mihai.td |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 26 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2002, 1.6 16v, Berlina
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu ai arcul rupt?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mihai.td |
![]()
|
Nu cred, l-am pipait de jos pana unde pot ajunge cu mana si n-am simtit nimic. Poate fi rupt si masina sa stea in pozitie normala si suspensia sa se comporte normal? Daca n-ar fi fost zgomotul n-as fi remarcat nimic.
Azi dimineata cand veneam la lucru parea sa scartaie mai rau decat de obicei, adica scartaia cam la cea mai mica miscare (plecari de pe loc, deniverlari mici). Dupa ce m-am dat jos am apasat de cateva ori tare pe aripa dreapta, si, intr-adevar, scartaia puternic. Am si ridicat-o apoi de aripa de cateva ori pana s-a auzit o data pocnectul de arc. Din momentul ala n-a mai scartait la apasari. This post has been edited by mihai.td: 1 Aug 2013, 09:18 |
--------------------
Renault
Megane
2002, 1.6 16v, Berlina
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Am trait experienta a trei arcuri rupte, doua au ajuns sa frece de roata si nu mai puteam misca masina fara sa distrug cauciucul, al 3-lea s-a rupt fara zgomot semnificativ si nu am stiut de el pana la urmatoarea revizie.
Eu as suspecta si amortizorul. This post has been edited by radunre: 1 Aug 2013, 09:28 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
mihai.td |
![]()
|
Atunci inseamna ca nu pot sa exclud nici posibilitatea de arc rupt. Urme de ulei pe amortizor n-am vazut, si treaba pare sa si-o faca (masina se opreste imediat din oscilatii dupa ce o apas puternic pe aripa). Se mai poate face vreo verificare fara sa dau telescopul cu arc jos?
|
--------------------
Renault
Megane
2002, 1.6 16v, Berlina
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
mihai si eu zic ca tot la amortizor / pivot sa te uiti mai intai. Am aceleasi zgomote ca tine, cu scartait la anumite hopuri pe partea stanga. Acum urmeaza sa schimb amortizoarele, pentru ca au fost date jos si cel de pe stanga are joc mare, chiar daca atunci cand apas pe masina, ea nu oscileaza, ci se opreste normal. Incepe cu asta, oricum daca dai amortizorul jos o sa vezi si arcul daca e rupt sau nu.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
mihai.td |
![]()
|
Mi-am facut o programare pentru o verificare maine dimineata, si va anunt cum iese
|
--------------------
Renault
Megane
2002, 1.6 16v, Berlina
|
|
mihai.td |
![]()
|
Era arcul, se rupsese jos unde se sprijina pe flansa amortizorului, si lipsea o bucata de vreo 5 cm. Cred ca problema era destul de veche, doar zgomotele incepusera mai curand, pentru ca n-am mai simtit de multa vreme masina asa teapana ca acum
|
--------------------
Renault
Megane
2002, 1.6 16v, Berlina
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Arcurile nu se schimba decat in pereche. Spor la treaba!
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mihai.td |
![]()
|
La Serus Renault, unde l-am schimbat, vad ca n-a ajuns informatia asta. Masina pare sa stea foarte bine deocamdata, dar banuiesc ca in timp o sa se vada diferenta, mai ales ca cel nou nu e original, e o marca de care n-am mai auzit, Suplex, cam la o treime din pretul celui original (178 RON fata de 510)
|
--------------------
Renault
Megane
2002, 1.6 16v, Berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 16:05 |