cod eroare U1123 si U112B, Caut o explicatie la codurile de eroare U1123
![]() ![]() ![]() |
cod eroare U1123 si U112B, Caut o explicatie la codurile de eroare U1123
meen |
![]()
|
||
![]() FOG Group: Members Posts: 78 Joined: 4 July 12 From: Sibiu ![]() |
Attached thumbnail(s) error_u1123_u112b.jpg ( Size: 197.3k ) Number of downloads: 187 |
||
--------------------
Renault
Megane Scenic II și lll ambele facelift
2008 și 2013 "Experiența este singurul lucru pe care il poți obține gratis." – Oscar Wilde
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La asa program si interfata asa rezultate: lipsa semnal pe CAN!
Testarea pentru cautare erorii se face cu motorul oprit si contactul pus. @+ This post has been edited by espacern: 31 Jul 2013, 10:46 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
meen |
![]()
|
![]() FOG Group: Members Posts: 78 Joined: 4 July 12 From: Sibiu ![]() |
Testarea a fost facuta cu contactul pus si motorul oprit si conectarea a fost facuta corect "connected". Acuma la conectare sunt CAN ID ECU #1 sau #2 pe 1 nu sunt erori memorate, doar pe 2 si precizez ca nu erau codurile de eroare la ultima testare, care a fost acum 2-3 luni.
Sunt 2 coduri de eroare care nu le stiu semnificatia acum 4-5 luni cand am avut probleme cu injection+emisions+service apareau alte coduri de eroare la care le-am gasit explicatia si remediat problema dupa care le-am sters si nici nu au mai aparut de atunci. |
--------------------
Renault
Megane Scenic II și lll ambele facelift
2008 și 2013 "Experiența este singurul lucru pe care il poți obține gratis." – Oscar Wilde
|
|
renojzambranoo |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 February 19 ![]() |
domnilor
În cele din urmă, cineva rezolvă această problemă? Am aceleași probleme plus mesajul de verificare a injecției. Mulțumesc, prieteni. ______________ Gentlemen Does anyone finally solve this problem? I am having the same trouble plus the check Injection message. Thank you friends. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 2
- BYGP37
2008
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Un pas spre rezolvarea problemei este sa folosesti un tester si nu o jucarie
Pune un CLIP, un DELPHI sau alt tester profesional pe masina si vezi ce zice |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 16:36 |