Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Fulie de la servo !

axelinobt
post 26 Jul 2013, 08:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna Lagunistilor ! Recent mi sa rupt cureaua de la alternator . Am cumparat alta ca pe urma sa vad ca atunci cand sa rupt sa infasurat in jurul ( aparent dupa zisele mecanicului ) pompei de servo . Nu am gasit o pompa de servo de pe 2.2 dci si am pus una cred ca de pe 1.9 dci ( fulia e mai mare fata de ce am eu ! ) si acuma nu se mai potriveste e cred ca o diferenta de 2-3 cm la lungime . Acuma intrebarea mea este : pun curea care sa se potriveasca etc etc.... nu se cenzurat iar servo fiind de pe un motor mai mic ( tot ce difera intre cele 2 e fulia la 2.2 dci fiind de plastic si mai micuta la 1.9 fiind atasata direct de servo )

--------------------
renault laguna 2.2 dci 2002 initiale - fx52lyy
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
boeru_laurentiu
post 26 Jul 2013, 10:16
Post #2

Membru

Group: Members
From: Focsani

Asa am patit si eu : s-a rupt cureaua de accesorii si s-a infasurat dupa fulia de la servo-directie . Am cautat pe la dezmembrari pompa insa nu am gasit de laguna 2 1.9 dci , am incercat sa pun de la un scenic dar nu se potrivea , asa ca m-am apucat si am desfacut pompa de servo , am scos simeringul bolnav ( distrus de curea ) si am cumparat unul identic ( masurat cu sublerul ) . Toata afacerea m-a costat : 20 lei simeringul + 25 un litru de ulei de servo !

--------------------
renault latitude 2011, 173 cp , automată
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 17:11
Dacia