Probleme usa portbagaj, Inchidere neregulata a usii
![]() ![]() ![]() |
Probleme usa portbagaj, Inchidere neregulata a usii
jedimisu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Attached thumbnail(s) scenic.jpg ( Size: 163.51k ) Number of downloads: 231 |
||
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
2015 Energy flows where attention goes.
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Ai fortat inchiderea usii blocata de bagaje sau altceva ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
jedimisu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 24 October 08 From: Bacau ![]() |
Scuze ca raspund mai tarziu. Am avut un drum lung de facut.
Nu am fortat niciodata usa. Dimpotriva, am grija mare cu toate usile. |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Verifica ornamentul din plastic din partea de jos, e prins in niste "bumbi" si mai se desprinde, la mine se desprinsese un pic in partea opusa soferului si producea zgomot in mers. Cel mai bine se verifica cu usa deschisa.
|
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
jedimisu |
![]()
|
Pe unde ar fi acei bumbi, BiGBearRO, ca nu-mi dau seama? Sunt acele suruburi chiar de la baza haionului, pe caroserie?
This post has been edited by jedimisu: 14 Aug 2013, 19:21 |
--------------------
Renault
Captur, TCe EDC
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
ornamentul de plastic, cel pe care e si numarul de inamtriculare, are niste "bumbi" care intra prin fortare in niste plastice care sunt pe usa
e si de la virbartii sau stiu eu ce mai sar, ornamentul ramne pe locul lui (ca e prins in multe locuri) dar daca te uiti atent pe la colturi prin partea de jos il vezi ca e desprins si se misca putin, il presezi si el intra la loc. eu cel putin asa patesc |
--------------------
Toyota
AURIS
Touring Sport 2015
- IF-94-URS
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu l-am lipit
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:04 |